Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

uutta, vanhaa ja panikoitua

Colour me !

perjantai 8. helmikuuta 2008

uutta, vanhaa ja panikoitua


Noniin, ärähti käyntiin sitten ne kevään ylioppilashinkkaukset. Väänsin tekstitaidon koetta paria minuuttia vaille tappiin asti, ja viimeisellä vastauksieni läpiluvulla tuntui siltä, että ei helkkari tästä tullut nyt yhtään mitään. Kun vielä kotona erehdyin tarkastamaan kirjasta, että mitä ne retoriset keinot olikaan, niin taisin tirauttaa parit hikarikyyneleetkin: eihän sitä tämä tyttö kirjoitellut sitten ainoatakaan oikeata huomiota. Asetin mieleni "enmietiennentuloksia" -tilaan ja marssin syömään.

Äiti sai kyllä apean mielialani piristymään: hän oli käynyt ostamassa minulle eilisellä kaupunkikierroksella hehkuttamani käsirenkaan "hyvästä yo-suorituksesta". (Eihän sitä vielä tiedä!) Siis ei tällaista tapahdu, ei meidän mama koskaan osta mulle moisia noin spontaanisti, ilman viikkokausien kinumista ja perustelua!



Hyperiloinen ia poseeraa yokisameikittömyydessään, koittakaa kestää.

Ei lapset, älkää pukeutuko samaan sävyyn päästä varpaisiin.







Ainiin, muutamat ihmettelivät edelliseen postaukseen, miksei Vero Modan musta hameeni päässyt mukaan lempparimekkolistaukseen. Vastaus on yksinkertainen: siksi, koska se ei ole mekko! Voisinkin piruuttani läiskäistä teille vielä lempihameeni ja osan sen asuhistoriaa.

Lempparihameideni kiistaton ykkönen

Image Hosted by ImageShack.us

Kuopion Vero Modasta kirpaisevaan n.30 euron(?) hintaan hankkimani korkeavyötäröinen hame on myöskin maksanut itsensä pois käyttökerroillaan. Hame on vaatekriisien pelastaja ainaisella muuntautumiskyvyllään, ja sitä on tullut käytettyä korkeavyötäröisenä hameena paidan päällä, paidan alta pilkottamassa, näkymättömänä kohottajana ohutkankaisiin mekkoihin ja tuplahelmojen luojana lyhkäisimpien mekkojen kanssa.

















Mikä on sinun suosikkiasusi? Oliko muita tekstitaidon kanssa panikoineita, ja mitenmitenmeni?

ja hei, muistakaahan Mintun megalomaaninen meikkiarvonta!

Tunnisteet: , ,

55 kommenttia:

8. helmikuuta 2008 klo 20.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suosikkiasu on tuo toisiksi vika, jossa on siis tuo raitapaita vihreän eri sävyillä.
äidinkielen suoritin jo syksyllä, E tuli, enkä päättänyt uusia :)

 
8. helmikuuta 2008 klo 20.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tapasi yhdistellä vaatteita on ihana. En ikinä keksisi yhdestä vaatekappaleesta noin monia yhdistlemiä (: Tykkään kanssa tokavikasta kuvasta !

 
8. helmikuuta 2008 klo 20.07 , Blogger Jenni kirjoitti...

Heips! Olen vanhassa Colour me:ssä jo jonkin aikaa pyörinyt, mutta nyt vasta rohkaistuin ja tulin kirjoittelemaan.

Nyt toivottelen onnea ylppäreihin ja vaikkei lohduttaisikaan niin mullakin kävi juuri äskeisellä koeviikolla äidinkielen tekstitaidon kokeen kanssa niin, että taisin kirjoitella juuri kuten ei pitänyt tehdä.

Mutta niin, pidän tuosta sinun hameestasi. Itse en ole saanut aikaiseksi käyttää hameita ja äiti tuskin antaa lainata omia, perheen ainoita korkeavyötäröisiä hameita.:D Äidin hameita olenkin sovitellut itse asiassa salaa näiden blogien innoittamana, kun tuo farkkuminihame tuntuu niin "teiniltä".:D

Hauskaa helmikuuta!

 
8. helmikuuta 2008 klo 20.15 , Blogger Rosa kirjoitti...

Tykkäsin eniten tuosta toisesta, missä hameeseen on yhdistetty lila villapaita. :) Söpösöpö.
En ymmärrä, miten pystyt yhdistelemään vaatteitasi noin kivasti. :o Itsellä menee ainakin noin miljoona tuntia siihen että saisin edes jotenkin hyvän yhdistelmän vaatteistani.

 
8. helmikuuta 2008 klo 20.31 , Blogger kkatri kirjoitti...

tuo hame on kyllä kiva monissa yhdistelmissä :)
Juu retoriset keinot olivat myös tällä tytöllä vähän vinksallaan, siitä kohdasta ei ainakaan hirveästi pisteitä heru :s susia hyppi jo korvista ulos kun koe oli ohi, mutta ehkä se ei yleisesti ottaen ihan penkin alle mennyt. :)

 
8. helmikuuta 2008 klo 20.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onnea tuleviin ylioppilaskokeisiin! :) Tämä blogi on todella hienosti aluillaan, odotan innolla uusia postauksia! :> Todella hieno käsikoru, olet ansainnut sen. (:

Olen niin kateellinen tuosta "oikeanlaisesta" lappumekosta ja tuosta Vero Modan-hameesta, pidän eniten tuosta violetin paidan kanssa yhdistyksestä. Se sopii kaikkien kanssa! :>

 
8. helmikuuta 2008 klo 21.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Plääh. Olipahan tekstitaidon koe, susia siellä ja susia täällä. Näen varmaan susista untakin. :s

Runon rakenne päin metsää, retoriset keinot ihme kyllä oikein! Ihan ok fiilis jäi, ehkä sitä 4 pisteen luokkaa parhaimmisto ja se yksi teksti taitaapi jäädä sinne jonnekin säälipisteisiin eli 2 pisteeseen.

Tsemppaus päällä esseekokeeseen!

Ja tarkemmin tarkasteltuani alkaa tämä uusi ulkoasu raivata yhä lisää suosikkitilaa pääkopassani! I like it!

Ja mahtavia kuvia! Uskomatonta, inspauksen omaan blogiin olen saanut sinulta ja tällä hetkellä kirjoittelen salaista blogia entisessä kodissasi Vuodatuksessa, julkaisusta en kyllä tiedä :s

 
8. helmikuuta 2008 klo 21.25 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pakko nyt tulla viimein sanomaan, että rakastan tätä blogiasi. 8) Niin ja hame näyttää parhaalta violetin paitasi kanssa! ihana yhdistelmä.

Onnea kokeisiin :)!

 
8. helmikuuta 2008 klo 21.26 , Blogger iiris kirjoitti...

Tuo hame on niin täydellinen perushame! Ja tuo koru on aivan upea. Olen sinulle kateellinen siitä.

 
8. helmikuuta 2008 klo 21.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oma suokkarini on ehdottomasti toi tokavika! Paita on vaan niin hieno ja sopisi täydellisesti omaankin vaaterepertuaariini.

 
8. helmikuuta 2008 klo 21.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi, ihana käsikoru! Jotenkin niin sun tyylinen :) Ja tuo lempihameesi on kyllä tosi hyvä yhdistelyyn, pidän eniten ehkä tuosta lilasta kokonaisuudesta ja sitten siitä missä sulla on se huivi paitana :) Siinä on ihanat värit! Kaikki kokonaisuudet on kyllä hienoja, joten päätös oli vaikeahko.

Myös täältä onnea kokeisiin! 8)

 
8. helmikuuta 2008 klo 21.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

tää sun blogi on niin hassu kun sun tyyli ei mee yhtään yhteen mun kanssa mutta silti tätä on niin jännnää seurata. oot niin ihana!

 
8. helmikuuta 2008 klo 22.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huih ootko oikeesti 162 CM? :D en ois uskonu. näytät lyhyemmälle. Mutta hei mä olen sua 4cm lyhempi, joten mitenköhän lyhyelle MINÄ sitten näytän! :o :D

 
8. helmikuuta 2008 klo 22.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mistä olet muuten ostanut tuon ekassa kuvassa olevan keltaisen paidan? Se on nätti! :)

Ps. Edelliseen kommenttiini liittyen, Onneksi korkkarit on keksitty ;))

 
8. helmikuuta 2008 klo 22.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Itse myös vähän pihalla tekstitaidon kokeessa, vaikka retoriset keinot luultavasti osasinkin, kavereitten kanssa kun puhuttiin nii ihan erilaisia vastauksia tullut ja sitten itselle tuli kauhea epäluuloisuus että ei osannutkaan mitään! :D Mutta tuloksistahan sen vasta sitten näkee. :) Ihan hassua jotenkin että tänään ollaan samaa koetta puurrettu! :D Tykkään muuten enemmän tästä muutoksen jälkeisestä uudesta ulkoasusta, se vihreä oli niin kovin kirkas! :D

 
8. helmikuuta 2008 klo 22.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi kivoja yhdistelmiä kaikki! Toka ehkä miellyttää tällä hetkellä silmääni eniten :). Olen uusvanha lukijasi; perustin vihdoin oman, uuden blogin aiheeseen liittyen :). Aiempi blogini olikin jo aikansa elänyt - tervetuloa kurkkaamaan uutta!

 
8. helmikuuta 2008 klo 22.27 , Blogger dolce kirjoitti...

Voi tuo Vero Modan hame on ollut todellinen löytö! Todella helppo yhdisteltävä :) Ja toivottavasti olet ollut tyytyväinen muutosta Bloggeriin!

 
8. helmikuuta 2008 klo 22.28 , Blogger Elise kirjoitti...

I wish I could read what you write. :] But it doesn't matter, because your pictures are so nice. :] I really like your blog. <3Love

 
8. helmikuuta 2008 klo 22.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Huhhuh sainpa tarpeeksi ainakin susista tänään :D Onneksi ei kuitenkaan ollut ilmastonmuutoksesta, silloin olisin juossut kiljuen ulos salista.

 
8. helmikuuta 2008 klo 23.01 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo viimeinen on kaikista eniten mun mieleeni :)

 
9. helmikuuta 2008 klo 0.58 , Blogger tipitii kirjoitti...

Pelotaa jo valmiiksi noi kirjotukset, vaikka mun urakka alkaa vasta syksyllä. En vaan kykene istumaan niin pitkään paikallaan, alkaa sattua ja puutua. Ranteenikin yleensä kirjotan ihan tohjoksi jo tavallisessa kokeessa huonon asennon takia, puhumattakaan tollasista maraton kirjotuksista....

 
9. helmikuuta 2008 klo 8.13 , Blogger Marika kirjoitti...

Ihana rannekoru <3 Ja tykkään myös tuosta hameesta. Eniten pidän pienempien kuvien ekasta ja kolmannesta. Tykkään hameesta paljon näin. :)

 
9. helmikuuta 2008 klo 8.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihana koru!

kuule minä en ollut niihin retorisiin keinoihin laittanut yhtään mitään hienoja sanoja, oli kiva sit kuulla kun kaverit oli selittäny jotain 'teksti on intertekstuaalista...'

tais mennä aika huonosti mulla :D

 
9. helmikuuta 2008 klo 9.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Eniten tyksin noista asukokonaisuuksista tuota, missä olet yhdistänyt hameeseen lilan villapaidan. Aivan ihana :D <3
Onnea kokeisiin!

 
9. helmikuuta 2008 klo 9.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

onko sun nimi ira?

 
9. helmikuuta 2008 klo 10.18 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

On sulla kyllä kiva äippä, kun tuollaisen oli sulle yllätykseksi antanut :) on tosi nätti!

 
9. helmikuuta 2008 klo 11.06 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

minä tykkään noista eniten tuosta vasemman puoleisesta :>

Ja tekstitaito oli eilen myös minulla, ja vaikka kaikkia retoriset keinot muistinki ni en silti oo kovin optimistinen :D mutta meni se varmasti paremmin ku preli!
mitkä tehtävät teit?

ps. ihana käsikoru :o oon myös kuolannu tuon sinapinkeltasen tunikan perään jo ikuisuuden, ja kuolaan edelleen.

 
9. helmikuuta 2008 klo 11.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sun blogia on hirveen kiva lukea ja katsella, kun itse pukeudun vähän samaan tyyliin kuin sinäkin. Saa mukavia ideoita ja inspiraatiota tästä :-) Lisäksi on kiva, kun kaikki asut sun muut on toteutettu ei-niin-isolla budjetilla, on kiva, että blogimaailmasta löytyy myös sun kaltaisia ihmisiä, joilla on jalat maassa.

Mitä tekstitaidon kokeeseen tulee, niin taisi kyllä hukka periä. Jännityksellä vaan tuloksia ootellaan - eihän sitä tiedä, vaikka sieltä tulisikin ihan positiivinen yllätys. Ja on esseekokeessahan on vielä varaa petrata.

 
9. helmikuuta 2008 klo 11.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

moikka!
nyt vasta eksyin tänne sinun blogiisi, ja yllätyin iloisesti. Todella ihania juttuja ja kuvia. jatka samaan malliin! ;)

 
9. helmikuuta 2008 klo 11.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

suosikkiasu on hame lilaan villapaitaan yhdistettynä. :-)
ja toiseksi vika asukin on ihana ! ;-)

 
9. helmikuuta 2008 klo 12.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

äikän koe meni kai muuten ok, mitä nyt susien vertailut meni vähän randomeiksi :') somia asuja!

 
9. helmikuuta 2008 klo 12.59 , Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

En osaa sanoa mikä olisi eniten lenppari, kaikki on aika tasasia ygösiä.
Ehkä toi raitapaita-asu, tosin tosta huiviviritelmästäkin tykkäsin sillon tosi paljon, oli sen verran uniikki.

 
9. helmikuuta 2008 klo 13.03 , Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Niin ja ääääk, piti sanoa että tosiaankin se kirjotuksista stressaaminen kannattaa lopettaa viimeistään heti sitten, kun ne on ohi - niinkuin sulla nyt ton äikän kanssa.
Toki on ikävää, jos meni jollain tavalla pieleen, mutta se on ton tekstitaidon kanssa just ittumaisinta, että se on vähän tuurist kiinni mitä sieltä tulee ja jos ei osaa, niin sitten ei vaan osaa. Aina on uusimisen mahdollisuus, jos se on mennyt jotenkin ihan penkin alle (jota vahvasti epäilen), eikä äikän uusimisessa nyt mitään kauheeta vaivaakaan ole, kun ei sitä lukemista pahemmin ole kuitenkaan.

Tsemppiä loppukirjotuksiin!

 
9. helmikuuta 2008 klo 14.33 , Blogger Mia kirjoitti...

Suosikkiasuni ovat toinen ja kolmas, mutta tietenkin kaikki oli aivan ihania :)

Ja ihanaa, että olet siirtynyt tänne blogspotin puolelle, olen aina jotenkin vähän vierastanut tuota vuodatus, en sitten tiedä mistä johtuu :D Tykkään myös tästä ulkoasustakin todella paljon!

 
9. helmikuuta 2008 klo 14.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään noista asuista eniten tuosta joka on pikkukuvissa ensimmäisenä :> Ihania ovat nuo muutkin.
Jäin tuijottamaan tuota iih-ihanaa rannekorua varmaan puoleksi minuutiksi, koska nuo oranssit kivet ovat jotain niin uskomattoman herkullisen näköistä. Muutenkin tuossa rannekorussa on sitä jotakin! 8> Aivan mahdottoman upea.
Sinun äitisiki taitaa olla aikasmoinen tyylitaituri? :'D vai?

 
9. helmikuuta 2008 klo 14.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tykkään noista asuista eniten tuosta joka on pikkukuvissa ensimmäisenä :> Ihania ovat nuo muutkin.
Jäin tuijottamaan tuota iih-ihanaa rannekorua varmaan puoleksi minuutiksi, koska nuo oranssit kivet ovat jotain niin uskomattoman herkullisen näköistä. Muutenkin tuossa rannekorussa on sitä jotakin! 8> Aivan mahdottoman upea.
Sinun äitisiki taitaa olla aikasmoinen tyylitaituri? :'D vai?

 
9. helmikuuta 2008 klo 16.09 , Blogger street casual kirjoitti...

Mun äikän tekstitaito meni muuten hyvin, mutta heti kun lähdin salista mä muistin että en laittanut yhteen tehtävään lainkaan tehtävän numeroa, pelkän otsikon. Siinä vaiheessa alkoi vitutus kierrokset mennä ylikierroksille. Kokeesta lähdin jo puoli kaksi, että ehkä olisi voinut vielä muutaman kerran käydä sen kokeen läpi, niin olisi voinut huomata noin tyhmän virheen.

 
9. helmikuuta 2008 klo 16.36 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mielestäni toi asu missä sulle on liila villapaita on kivoin !

 
9. helmikuuta 2008 klo 16.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

NAMNAMNAM, ultrasöpö käsirengas! Vuodatan tuskan kyyneleitä joka kerta ku nään tuon Vero Modan hameesi: se on NIIIIIIIIIN ihana! wäääh! Edelleen heti kun kyllästyt siihen, niin otahan yhteyttä.. :)

 
9. helmikuuta 2008 klo 17.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tämä oli ensimmäinen kerta, kun tulin lukemaan blogiasi (lieneekö edes oikea termi) ja lupaan, etei jää viimeiseksi. Tapasi kirjoittaa on eläväistä ja helppolukuista, ja asut kertakaikkiaan fantastisia.

Ja ennen kaikkea on ihaninta lukea toisen abin tuskasta YO-keväänä! Minullakin oli siis eilen tekstitaito ja tein täysin saman retoriset keinot-tehtävän kuin sinäkin. Se meni yllättävän hyvin, koska olin kerrannut retoriikan torstai-iltana. 1 ja 5-tehtävät eivät sitten menneetkään niin nappiin. Menee vähän aikaa, ennen kuin voin katsoa sutta oksentamatta, if you know what I mean.

Onnea englantiin! Kirjoitin itse syksyllä E:n (piste vaile L) ja voin vain sanoa kuuntelua varten, että nuku hyvin ja rentoudu sunnuntai-iltana. Kuuntele tekstit ekalla kerralla vaikka silmät kiinni, itselläni se auttoi. Ja se 8 minuuttia siinä lopussa menee nopeasti! Itse kirjoitin sinä aikana avot puhtaaksi ja tarkistin jokaisen mustauksen ja pian opettaja jo ilmoittikin koeajan loppuneen.

 
10. helmikuuta 2008 klo 12.03 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Taistelin myös tekstitaidon kanssa, viisi tuntia sain kulumaan susien kanssa. Kieltämättä aikamoisia sudekuoppia tehtävänannot täynnä! ;) eiköhän sieltä jotain pisteitä silti heru, vaikka jälkikäteen ajateltuna tuntuu siltä, että tuli vastattua tehtävänantojen vierestä.

Tsemppiä maanantain kuunteluihin, itselläni sama edessä :)

 
10. helmikuuta 2008 klo 14.03 , Blogger g kirjoitti...

Juuri tuollaisesta rannekorusta olen aina unelmoinut, mistä äitisi oikein osti sen? Niin ja mielestäni kaikki nuo asut ovat hienoja, mutta erityisesti pidän asusta, jossa yhdistät hameen violettiin pooloneuleeseen.

 
10. helmikuuta 2008 klo 16.38 , Blogger ia kirjoitti...

Karrie: No E:n jos itsekin saisin, niin olisin kyllä enemmän, kuin tyytyväinen! Onnittelut, eikä edes harkintaa uusimisesta :)

anonyymi: Kiitttttti :)

Repouso: Mukavaa, että päädyit kirjoittelemaan! :) Kiitos onnesta, sitä tosiaan tarvitaan! Tekstitaito tuntuu niin älyttömän turhalta jotenkin, ei sitä pilkunviilausta tarvitse myöhemmin mihinkään.

Hame kiittää! Itsekin kaipailisin kunnollisia korkeavyötäröisiä hameita, ei tuo VM:n hameeni ole tarpeeksi korkeavyötäröinen. Pitäisiköhän palkata äippä tekemään , kun ei tunnosta kaupoilta löytyvän?

Rosa: Ei se yhdistely vaikeaa ole, ottaa max. 3 väriä, joiden mukaan läiskii asusteet mukaan :)

Katri: Juu, minäkin sain susista tarpeekseni :D Toivottavasti siitä retoriset keinot -tehtävästä edes muutama piste irtoaisi!

Strawberry Milkshake: Kiitos :) En nyt tiedä, mitä oikeanlaista tuossa lappumekossa on :D Moisia kyllä olen nähnyt myös H&M:llä, että onko tuo Lindexin sitten 'se oikea'? Hmm. Kiitos kommentista ja onnentoivotuksesta!

Bridde: Joo, tuli susikiintiö täyteen nyt pariksi vuodeksi eteenpäin :D Toivottavasti vastauksista heruisi yli kolmea pistettä, nelosiin olisin tyytyväinen. Mukavaa kuulla, että ulkoasu alkaa miellyttää! :)

anonyymi: Voi kiva, että tulit sanomaan, piristit kovasti :) Kiitos!

Tuuli: Voikiitti :)

Puolustaja: Kiitos kovin :) Se paita on kyllä nami!

Adele: Kiitos kovasti, ja kiitos myös onnesta, sitä tarvitaan!

anonyymi: Hehe, hassu kuulla :D Kiitos!

Amanda: Jep, 162cm olen. Näytän kyllä lyhyemmältä pituiseksenikin. En kyllä jaksa edes opetella huikeilla korkkareilla kävelyä pituutta lisätäkseni, saan luvan kelvata pätkänäkin :D Tunika on viime kesänä Indiskasta ostettu.

Eyecandy: Juuri tuon takia välttelen kavereiden kanssa kokeesta puhumista kun tulee kamala paniikki erilaisista vastauksista ja siitä, että itse vastasi väärin :D Mutta tuloksia odotellessa! Mukava, että tykkäät ulkoasusta :)

Lumianna: Kiitos mielipiteestäsi :) Käynpä kurkkaamassa!

Dolce Vita: Se on kyllä ollut kovassa käytössä! Pienistä alkukankeuksista huolimatta bloggeri miellyttää vuodatusta enemmän :)

Elise: That's so nice to hear, thanks! :)

Sipuli: Tuli kyllä susikiintiö tosiaan vähäksi aikaa täyteen :D Tosiaan, olisi aihe voitu vähän huonomminkin valita!

Sadster: Kiva kuulla :)

Tipitii: Älä turhaa vielä panikoi :) Tee kuten minä ja ota hurjasti eväitä mukaan, ota kirjottaessa kengät pois, pidä ruokataukoja ja käy usein vessassa :D Kyllä siitä selviää!

Marika: Kiitos :) Hame on kyllä paras korkealle kiskottuna omastakin mielestäni!

Hilla: Joo, sama ongelma minulla, kirjoitin sitä 4 (!!) sivua, enkä maininnut mitään intertekstuaalisuutta kertaakaan :D

Anonyymi: Voi kiitos mielipiteestä :) Ja kiitos onnesta!

Miauuu: Ei ole :)

Calin: Jep, kerrankin se osasi yllättää :)

Anonyymi: Kiitti :) Musta taas tuntuu, että preli meni paremmin mitä itse koe, ja ärsyttää! Vastasin siihen ensimmäiseen (mistä tunnistaa saduksi), sitten siihen runon rakenteeseen ja niihin retorisiin keinoihin. Tunika on kyllä kiva, mutta se tippuu kokoajan olkapäiltä! :D

Tai: Voi kiitos, todella mukavaa kuulla :) Hahaa, tosiaankin hukka perii! En tosiaan uskalla pohtia asiaa yhtään sen enempää ennen niitä tuloksia. Kannattaa vaan miettiä sitä, että tuosta tulee maksimissaan 18 pistettä, kun esseessä maksimi on 60, että se tärkeämpi on vasta edessä :)

anonyymi: Voi miten kiva kuulla, tervetuloa seurailemaan!

Jenni: Kiitos kovasti mielipiteestä :)

Anonyymi: Minä en uskaltanut ottaa koko vertailutehtävää :D Kiitti!

Pnkd: Kiitti :) Niinhän se on, että ei siihen näi jälkikäteen murehtimalla voi enää vaikuttaa. En tosin haluaisi enää uusia, kun ensi syksynä asun luultavasti jo ihan eri puolella Suomea! Toivottavasti se nyt ihan hyvin meni ja sensorit olis kilttejä. No okei, vähän turha toivo.. :D

Miene: Kiitti :) Hyvä, että blogspotti miellyttää, itse olen jo kiintynyt tähän!

Cata: Kiitti :) Se on kyllä mahdottoman sievä! Ei se äippä mikään älytön taituri ole, viime kauppareissulla se olin minä, joka kyseistä korua äidille ylisti ja hehkutti :D

Tomi: Auts! No veikkaan, etteivät ne ihan nollille jätä, jos/kun tekstistä käy selvästi ilmi, että mistä kirjoittaa. Ainakin toivotaan näin!

Anonyymi: Kiitos :)

Ensku: No ei se ihan kyynelehtimisen arvoinen ole :D Juu, ensimmäinen olet listalla, jos joskus luopumisen tarve tulee!

Anonyymi: Hurjan mukavaa kuulla, tervetuloa seuraamaan! Voi onnekas, sinulla taisi ainakin kyseisestä tehtävästä tulla mehevät pisteet :) Onnittelut hienosta englannin arvosanasta! Toivotaan, ettei kuuntelu ole mikään yltiövaikea. Mullakin on tapana kuunnella ekalla kuuntelukerralla silmät kiinni, se tosiaan auttaa!

 
10. helmikuuta 2008 klo 16.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Susta vois auttamattomasti sanoa että oot hameihmisiä,en muitsa koksa olisit viimmeksi esitellyt blogissasi asun jossa olisi housut/farkut! :D
Mutta hyvä niin,mailmassa on aivan liian vähän hameihmisiä :S

Suosikkini on toiseks vipa jossa sulla on vihreä raitapaita? :)

 
10. helmikuuta 2008 klo 16.40 , Blogger ia kirjoitti...

lulu: Haha, tosiaankin sudenkuoppia oli melkoisesti :D Toivotaan parasta! Ja onnea kuunteluihin :)

Jenny: Rannekoru on ihan vain H&M:ltä :)

 
10. helmikuuta 2008 klo 23.14 , Blogger Eveliina kirjoitti...

Olen niin rakastunut tuohon hameeseen. Osaat yhdistella se tosi kuvasti, varsinkin tuo toiseksi viimeinen asu lahentelee taydellisyytta!

 
11. helmikuuta 2008 klo 10.17 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana käsikoru. Minunkaan äitini ei kovinkaan usein osta mitään extempore-lahjoja minulle, joten aina tuollaiset pienet yllätykset on mukavia. :)

 
11. helmikuuta 2008 klo 12.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Lemppariasu ehdottomasti ensimmäinen vasemmalta:)

 
11. helmikuuta 2008 klo 17.35 , Blogger ia kirjoitti...

Bella Durmiente: Voi kiitos kovasti :)

Nanna: Ei minunkaan äitini, ja siksi tuo niin mahdottoman mukavalta tuntuikin :)

Moumou: Kiitti mielipiteestä! Ehkä vähän liikaa punaista.. :D

 
26. helmikuuta 2008 klo 17.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuo toisiks eka asu <3<3<3 aijai tuo paita <3<3<3 onnekseni omasta vaatekaapistani löytyy täsmällee sama. ;D Tuo on niin kuaniin värinen ja olet täydellisesti sen yhdistänyt!

 
27. helmikuuta 2008 klo 21.47 , Blogger ia kirjoitti...

Anonyymi: Voi kiitos kovasti :) Tykkään itsekin kovasti tuosta väristä!

 
29. maaliskuuta 2008 klo 17.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei koska ostit tuon ihanaisen kork.vyötäröisen hamosen(siis tuo vero modan 30 euroinen)?. Se on nimittäin juuri sellainen, jota yritin metsästää tänään, mutta en löytänyt sitä ''the oikeaa''. Koska ostit omasi? Tuskinpa niitä on enää myynnissä, mutta sisällänio elää pienen pieni toivo...? :D Ja muuten blogisi on mahtava!

 
4. huhtikuuta 2008 klo 22.49 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Suosikkiasuni löytyy viimeisestä kuvasta. En tiiä miks, mut jotenki ihanan yksinkertanen. On noi muutkin kyllä ihania, ettei siinä mitään... :))

 
13. huhtikuuta 2008 klo 14.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Bongasin tänään blogisi Aamulehden blogilistalla. Taisi olla tällä hetkellä Suomen suosituin blogi. Ihania juttuja, pitkiä tekstiä ja vaatteesi ovat ihania. :o Pakko kuitenkin kysyä, mistä tuo violetti neule on ostettu? Olen etsinyt juuri tuon väristä paitaa, ja tuon mallista. Ja olisi hienoa saada molemmat yhdessä paketissa. :p

 
14. huhtikuuta 2008 klo 19.12 , Blogger ia kirjoitti...

Oi, täällähän on vastaamattomia kommentteja!

anonyymi: Ostin sen viime syksynä, joten ei sitä valitettavasti taida enää löytyä mistään :(

anonyymi: Hehe, kiitti :)

Amoreux: Oi, en tiennytkään blogini sieltä löytyvän :D Kiva kuulla, että tykkäilet! Paita on ihan vain H&M:ltä, toivottavasti löydät vielä omasi!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu