Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

minä täällä hei

Colour me !

lauantai 25. lokakuuta 2008

minä täällä hei


Huuuuu, vihdoinkin tässä! Mulla on niin monta juttua kerrottavana, että niistä jokaisesta riittäisi varmaan omaksi merkinnäksi asti, mutta taidan niputtaa nyt niistä muutaman samaan.


1. Uusi tukka

Mulle tuli aivan karsea tylsistymiskohtaus tuossa muutama päivä takaperin ja hetken mielijohteesta nappasin sitten marketin värihyllyltä jotain räiskyvää pimenevää syksyä piristämään. Kun näin maman kädet, jotka olivat kuin pahimmankin verityön jäljiltä värjäysoperaation päätteeksi, tajusin, että nyt mentiin sitten todellakin punaiseksi. Hups.

Photobucket

Mikolta en saanut revittyä muuta kommenttia irti, kuin että "se on aika... Kirkas." Muuta palautetta oli Nina Tapio look-a-like ja mitähän vielä, mutta pitää sitä joskus näyttää veripäiseltä peikolta! Kyllä tämä kuitenkin haalistuu parissa viikossa entisiin lukemiinsa.


2. Eilisen asu

Tarkoitukseni oli valokuvailla ja tehdä merkintää jo eilen, mutta sitten talo tupsahtikin täyteen ihmisiä, eikä siinä sitten jostain kumman syystä kehdannut alkaa räpsimään omaa nassua, he. Baarissa piipahdettiin illan päätteeksi, kuten muutama oli vissiin bongaillutkin.

Photobucket
Päällä:
  • hame #H&M
  • paita #Benetton
  • sukkikset #H&M
  • laukku #Glitter
  • vyö #Vero Moda
  • helmet #vanhoja + Seppälä
  • kengät #Seppälä

Photobucket

Oikeastaan tykkään käydä baarissa aika pitkälti vain sen takia, että pääsee laittautumaan. Asusteet meni vähän omituisiksi, mutta nooo. Noista megakoroista siltaillaankin sitten kohtaan kolme:

3. Uudet kengät

Minut on nyt pari päivää vallannut mieletön korkeiden kenkien himo! Kun ia jotakin päättää haluta, niin siinä ei tosiaankaan osata odottaa mihinkään seuraavaan reissuun kohti parempaa kauppavalikoimaa, vaan ratsataan kämästä Kajaania tihkusateessa ympäri niin kauan, kunnes jotain kelvollista löytyy. Ja voi, kyllä löytyi:

Photobucket

Kymmenen sentin koroilla varustetut peruskorkkarit. Kohdatessamme mustien korkojen kanssa Seppälän (!!) hyllyjen välissä kuolaneritykseni vilkastui pelottavasti, ja jalkaanhan ne piti istuttaa välittömästi. Jostain kumman syystä osasin kävellä hurjilla koroilla vaivattomasti, ja kassallehan me sitten päädyttiin. Kun loppusumma olikin yllätyksekseni kympin hintalappua vähemmän, niin nappasin kassiin mustien kaveriksi myös punaiset. Nuo sinkoutuivat kyllä kenkälemppareideni kärkeen saman tien.

4. Piirros-ia!

Löysin pari päivää sitten sähköpostilaatikostani mailin eräältä lukijalta sekä liitteen, jossa komeili tämä:

Photobucket


Siis apua, sehän olen niin minä, ei tuommosta vaan voi piirtää! (Varmistin, eikä se tosiaankaan ole mikään photarimuokkaus alkuperäisestä.) Ei hittolainen että olen otettu tästä! Kiitos siis vielä kerran aivan vietävästi, olet ihana!


5. Lätkät

Mulle ei kannata laittaa mitään näitä kiertojuttuja, kun en ihan oikeasti koskaan muista laittaa niitä eteenpäin saatika sitten tyyppejä, keltä ne itse sain!

Photobucket

Muutamilta bloggaajilta sain kuitenkin tämännäköiset, isokiitos! Laitan kumpaisetkin napit vaikkapa Pandalle ja Vendetalle.



Huomenna luvassa lisää! Tänään tyttöjen ilta, pitsan tekoa ja juoruilua. Ihanaa lauantaita!


////EDIT Sorppa, ei uutta entryä enää sunnuntaille, mutta koitan herätä huomenna ennen töitä väsäämään ja vastailla tänä iltana kommentteihin!

////EDIT2 Joo ei puhettakaan näillä aamu-unilla, hah! Kattellaan yön puolella taas. Muthei kommentit vastattu!



Translation:

Five things from the last days:

1. New hair! I wanted something to brighten up the grey, depressing autumn so I chose the reddest red from the market and dyed my hair. Now it's even a bit scary, but at least the autumn is not so dull anymore.

2. Friday's outfit: A shirt from Benetton, a skirt and tights from H&M, a belt from Vero Moda, a clutch from Glitter and shoes from Seppälä. Whoa, that hair really creeps me out combined with bright blue and yellow!

3. New shoes! My wardrobe really lacks high heels, so the 10cm heel -killers really were a good purchase. At first I just chose the black ones, but when I noticed that they were on sale I also rescued the red ones. Hey, now they can keep company for each other in my closet!

4. Cartoon-ia. A lovely reader of mine drew me! It looks just like me, I can't understand how it's possible to draw like that. Thanks so much!

5. A couple of I love your blog -thingies that I got from a few readers, thanks! It really isn't a good idea to give me these since I tend to forget to send them forward and I always forget who gave them to me.

Tunnisteet: , ,

125 kommenttia:

25. lokakuuta 2008 klo 16.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

IHANA TUKKA! 8)

 
25. lokakuuta 2008 klo 16.48 , Blogger Sofia kirjoitti...

Vau, ompas muuttuneet hiukset! Todellakin hyvin kirkkaat, mutta oikeastaan ne ovat todella kauniit <3 Asukin on todella kaunis, väreistä tulee vähän mielee joku Lumikki (sininen, punainen, valkoinen, musta). Kengätkin ovat upeat !

 
25. lokakuuta 2008 klo 16.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mäkin testailin tänään noita Seppälän korkkareita, mutta ne koot oli mulle ihan hassuja. Normaalikokoni 36 oli liian iso ja seuraava taas lonksui kävellessä kantapäistä (tai ehkä mulla on vaan hassun muotoiset/kokoiset jalat). Jäi kyllä harmittamaan, kun olis noin halvalla saanut! :(

 
25. lokakuuta 2008 klo 16.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Toi tukka kyllä piristää synkkinä syysiltoina. :D Oon katellu noita Seppälän korkkareita vaikka kuinka kauan, mutta 10 sentin korko vähän arveluttaa. Ei niillä kauhean pitkiä matkoja nimittäin jaksa kävellä. Mutta ehkäpä vielä murrun. :D

 
25. lokakuuta 2008 klo 16.49 , Blogger Unknown kirjoitti...

ooooooo mikä tukka, ihana! :)))

ja jaiks, mulleki noi kengät!

 
25. lokakuuta 2008 klo 16.50 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi mikä tukka! Ei tuo miltään huonolta näytä. Pientä kirkkautta pitää päästä löytyäkin, kun synkkää syksyä kohti mennään.

Baariasus näyttää hyvältä. Nuo hiukset näyttää muuten tosi veikeältä kaikkien kirkkaiden värien kanssa. :)

Tuo lukijan tekemä kuva on kyllä makee! Miten joku voi osata tehdä tommosen :o

Hei muuten kuutes, meinaatko milloin jatkaa niitä kuvahaastejuttuja? Itse ainakin muistelisin, että niitä olisi ihan muutama vielä jäljellä ja olisi tosi kiva nähdä ne :)))

 
25. lokakuuta 2008 klo 16.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ensimmäinen ajatus hiuksistasi oli: IHANAT <3_<3

 
25. lokakuuta 2008 klo 16.51 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi IHANA postaus. <3 tälläisiä on kiva lukea, mutta oi kun tukkasi on ihana! Ekasta kuvasta katoin että "O_________O UPEA TUKKA !" ja asukuvastasi tajusin kuinka räikeä se on. mutta niin. ihana postaus, kiitos tästä :))

elli

 
25. lokakuuta 2008 klo 16.56 , Blogger Juuli kirjoitti...

Nams! uudesta tukasta tuli tosi kiva, se on niin pirteen värinen et toi asuki näytti jotenki erillaiselt.. noi korot oli kans tosi kivat, näytit ainaki kuvis paljon pidemmältä ku muissa kuvissa. :)

 
25. lokakuuta 2008 klo 16.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oijoi, aivan ihana tukka! Sopii sulle paremmin kuin hyvin! :)

 
25. lokakuuta 2008 klo 16.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ah, noi kengät... :p..
Paljon makso? ( Pakko saada tietää, kestääkö budjetti noita mustia ihanuuksia... ) Ai niin ja IHANAT hiukset sulla, paljon pirteemmät ja paremmat ku entiset. :]

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oiiii!!! Ihana tukka! Tosi söpö:D

Oon jo pitkään aikonu kysyä kuinka pitkä sun poikkis on mut en oo saanu aikasemmin kysyttyä niin nyt sitte lopulta kysyin...

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hassut hiukset! tykkäilen <:

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.17 , Blogger Paljettipanda kirjoitti...

ihanan räväkkä punanen tukka, nam! <3

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Aivan ihana tukka! Ihanan räikeä. :))

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Etkö sinä lähde Tukholmaan muiden bloggaajien kanssa ? :O

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.31 , Blogger Micci kirjoitti...

Toi uus väri on upea! Ei yhtään liian kirkas ainakaan mun mielestä. :)

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.35 , Blogger Johanna kirjoitti...

Ihana tukka!

Nyt ei ehdi kirjottaa pitempää kommenttia...

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat hiukset! :-----)

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.40 , Blogger Katri kirjoitti...

Oi miten pirteä tukka! Pitäisiköhän sitä itsekin vähän räväyttää... jotain väriä ees tähän harmaaseen syksyyn!

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi herranjestas, aivan ihana väri! Tuo ainakin piristystä kaikkeen tähän syksyn harmauteen :D Kiva postaus muutenkin, i like.

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.49 , Blogger eerika kirjoitti...

voi kui söpö tukka ! ei se sun päässä näytä yhtään pahalta tuokaan väri :---)

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Nätti tukka<3 Ottaisin itsellenikin mielelläni punaisen tukan, mutta tuntuu, että punoittavan nassun kanssa se menee jo vähän överiksi ja olenkin sitten ihan sataprosenttisen punainen...

Molemmat korkkarit näyttävät ihanilta myös!

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.52 , Blogger redeyedpigeon kirjoitti...

Kuulehan neiti, tukkasi aiheutti täällä päässä melkoisen ihastumisen ja riemunkiljahduksen! Aivan käsittämättömän upea väri! Eipä ole ollenkaan liian kirkas, tuo sopii sinulle niin älyttömän hyvin (mielestäni paremmin kuin edellinen, vaikkei siinä mitään vikaa ollutkaan). Korostaa kauniita kasvojasi, silmiäsi ja vaaleata ihoasi, sanoisin.

Uuh, nyt alkoi entistä enemmän tehdä mieli kirkkaanpunaista pehkoa :D harmi vain, että mustasta punaiseen säätäminen on iso prosessi, joka ei mahdu budjettiin (enkä voisi välipäivinä mennä kouluun tai muuten ihmisten ilmoille..)

Pidin muutenkin postauksesta, oli kiva lukea kuulumisiasi !

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

aivan ihanat hiukset!

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.53 , Blogger Pisaroita kirjoitti...

Kerrassaan ihana ja pirteä tukka :) Sopii sinulle hyvin. Tuli itsellekin olo, että pitää saada jotain uutta päähän!

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.56 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

JUMALAINEN TUKKA! <3 sopii sulle täydellisesti, me likes me likes me likes <3 <3 <3

 
25. lokakuuta 2008 klo 17.56 , Blogger Maaria kirjoitti...

Ihanan punaiset hiukset! Itsekin juuri tänään vaahtosävyttelin hiuksiani piiiitkästä aikaa. Jotenki tosi hyvin passaa tuo punainen, sininen ja keltainen yhteen (eka kuva). Ja voi että noita seppälän kenkiä! yhyy, ne on niin hyvän näköiset että osaisinkohan minä kävellä niillä... tekisi niin mieli ainakin mustia. Punainen ei oikein ole minun väri... paitsi sopivassa määrin hiuksissa :)

Hmmm... jokohan mun ruokani kärtsäsi uuniin, kun jäin ihailemaan tuota tukkaasi ja kenkiäsi...

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.02 , Blogger Anniina kirjoitti...

Sitä samaa!
Ihana tukka,sopii sulle!

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.04 , Blogger Emmiina kirjoitti...

söpö tukka:---)!

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.15 , Blogger kaisa kirjoitti...

Tosi makee toi sun uus tukka! Rakastuin siihe heti. Haluisin itelle ihan räikeen punaset tai oranssit hiukset mut ei mulle taida sopia.

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.16 , Blogger fffrida-frida kirjoitti...

oiii mikä tukka! sopii sulle loistavasti! :-)

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.16 , Blogger Nelly kirjoitti...

Todella hienon väriset hiukset. Sopii sulle.

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.18 , Blogger Nanna kirjoitti...

Oho, makee tukka :o

Ja ihan mahti toi eka asukuva, wau.

Hiukset kyllä sopii sulle, ja vaatteisiisi.

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.19 , Blogger M kirjoitti...

Ihanat hiukset =)
Minä kaipaisin tosi radikaalia muutosta hiuksiini !
Ja tuo piirretty kuva sinusta on aivan mahtava !:--D

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.24 , Blogger Buse kirjoitti...

Voi oi mitkä hiukset !!! Ei muuta sanottavaa oikein löydy, noi vain on OI. =D

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.33 , Blogger Maria kirjoitti...

Makee tukka, sopii sulle tosi hyvin! :)

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.34 , Blogger Christina kirjoitti...

Onpa kiva asu!

Ja joskus täytyy tosiaan repäistä ja kokeilla jotain kivaa hiushömppää - minultakin on löytynyt violettia otsatukkaa sun muuta ja jotenkin ne piristää kummasti - varsinkin näin syksyisin. Syksyn pimeydessä tukkasihan on oikea valopilkku. :)

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.34 , Blogger eimie kirjoitti...

ihanat hiukset. apua, tää ei todellakaan auttanu mun pähkäilyyn pitäiskö värjätä hiukset taas punaseks. lukiossa mulla oli shokinpunaset hiukset joista tykkäsin ihan mielettömästi. en vaan tiedä sopisko mulle enää.

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.36 , Blogger Olivia kirjoitti...

Aivan ihanan näköiset hiukset :) ja nuo kengätkin ovat kauniit.

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Minustakin tukka on lähinnä ihana =) Jätin itse kirkkaanpunaisen tänä syksynä väliin, mutta tuollainen se on ollut monena vuonna näihin aikoihin. Itse harmittelin tänään Seppälässä, että noista punaisista oli loppunut juuri minun kokoni. Täytyy katsoa jos niitä jaksaisi käydä katsomassa maanantaina jostakin toisesta myymälästä.

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

oi ei ihanat hiukset ! :) söpön kirkkaan väriset ne JAJA myös ihanat uudet kengät :o <3

 
25. lokakuuta 2008 klo 18.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpa aika punainen 8)) Hihi. Varmana tuo piristystä syksyyn!

 
25. lokakuuta 2008 klo 19.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ia, voisitko pistää sen osoitteen johonkin näkyville missä on sen rusetinteko-ohje? (:

 
25. lokakuuta 2008 klo 19.30 , Blogger emmi / NO FASHION VICTIMS kirjoitti...

Hahaa varmaan suomiblogien eka tollai kuvaillustraatioa :-D Onnea siitä :-DD Ja superhieno kyllä!
Ja tykkä on söpö, tosin olisi se varmaan minkä värisenä tahansa :o
Ja sitten siihen itseasiaan...Vau mitkä sääret nainen! Noi kengät on ihan tehty sulle, mahtava ostos!

 
25. lokakuuta 2008 klo 19.34 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

eikä =( entiset hiukset oli paremmat

 
25. lokakuuta 2008 klo 19.39 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat! minulle kans! ja Nina Tapiossa parasta on hänen hiukset! hih!

 
25. lokakuuta 2008 klo 19.41 , Blogger Iina kirjoitti...

Ihanat hiukset ! Näyät tajuttomasti vanhemmalta ja sun kasvos korostuu, sopii sulle tosi hyvin. <:: ja ihana toi vero modan vyö, onks siitä kauan kun ostit sen? :)

 
25. lokakuuta 2008 klo 19.49 , Blogger Steffi kirjoitti...

Tosi upea tuo tukka! Tuollainen syysmasennuksen poistaja tarvittaisiin tännekin ;) Nuo korkokengätkin saivat minussa heti aikaan kamalan pakko saada-reaktion. Ihanat.

 
25. lokakuuta 2008 klo 19.52 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

söpöt hiukset 8---) converting vegetarians:in Heidillä myös tuollaiset korkkarit ja vieläpä samoissa väreissä. :---)

 
25. lokakuuta 2008 klo 19.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

yhdyn edelliseen :-)

 
25. lokakuuta 2008 klo 20.00 , Blogger Lilian kirjoitti...

Hei!
Ihana Red-Hed!
:)

 
25. lokakuuta 2008 klo 20.06 , Blogger Sara kirjoitti...

Olipas kiva postaus! Jotenkin tykkäsin tosi paljon. Uusi tukka on tosi pirteä ja molemmat uudet kengät aivan... ihania. :D Olen katsellut noita myös kovasti Seppälässä, saa nähdä jos ne vielä joku päivä lähtevät mukaani :)

 
25. lokakuuta 2008 klo 20.14 , Blogger Strawberry Swing kirjoitti...

toi näyttää ihan sulta, joku on aika lahjakas:D

minna

 
25. lokakuuta 2008 klo 20.27 , Blogger Roosa kirjoitti...

Voutsi mikä tukka, aika rohkea veto :O Sopii kyllä tuokin väri :)

 
25. lokakuuta 2008 klo 20.30 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Onpas kirkas, mutta tosi ihana tukka! Ei se kyllä taida kauaa noin punaisena pysyä, kun ne haalistuu monella tosi nooeesti.
Ihana toi piirros-ia, ja ihan sinun näköisesi! :)

 
25. lokakuuta 2008 klo 20.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Voi, tuo tukka on mieletön! Kylläpä tulee ikävä omaa entistä räiskyvän punaista lettiä, kun tälläistä katselee.

 
25. lokakuuta 2008 klo 21.01 , Blogger Mari kirjoitti...

Tosi pirteät hiukset, hyvä vaan kun uskaltaa repäistä. :P Itse värjäsin hieman vahingossa omat vaaleat kutrini lähes harmaiksi ja nyt vielä hieman tummemmaksi: outo olo 19 vuoden blondina olon jälkeen. :P Ja kengät ovat aivan upeat, paljonko maksoivat? :)

 
25. lokakuuta 2008 klo 21.10 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uii, söpöt nuo punaiset hiukset :) Miulla on nuo samaiset Seppälän punaiset korkkarit. Aivan mahtavat ovat. Ihana blogi siulla muutenki. Lukenut olen alusta asti, mutta vain harvoin kommentoinut. Jatka hyvää työtä :)

 
25. lokakuuta 2008 klo 21.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Your blog is sooo beautiful! I love the pitcures and all your clothes! But it had been very fun if you could translate the texts more often and maybe a bit more detailed. Because I don't understand finnish... hihi.

Thanks for your blog!
Sofia

 
25. lokakuuta 2008 klo 21.15 , Blogger saldag kirjoitti...

ihanan pirteä uus tukka :D !

 
25. lokakuuta 2008 klo 21.32 , Blogger eerika kirjoitti...

NEUVO: kannattaa ottaa photobucketista aina se toiseks eka linkki, silloin aukeaa ihan tyhjään ikkunaan :---)

 
25. lokakuuta 2008 klo 21.53 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oon pitkään seurannut sun blogia mutta tänään vasta uskaltaudun kommentoimaan kun oli jotenkin erityisen loistava väriyhdistelmä tossa asussa! <3 Ja tukka on myös mahtava.

 
25. lokakuuta 2008 klo 21.54 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Sulla on hyvä blogi, oon jääny ihan koukkuun (: Seiraillu jo pidemmän aikaa. Ihanat noi sun hiukset, sopii hyvin sulle!
Sä olet kanssa saanu mulle jonkun hame/mekko innostuksen. (en oo koskaan pitäny hameista) :D
Mutta jatkan seuraamista jatkossakin, kiitos ja hei. ((:

 
25. lokakuuta 2008 klo 22.11 , Blogger Silence kirjoitti...

Tosi ihana tukka!

 
25. lokakuuta 2008 klo 22.14 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Noi hiukset on just vähän ihanat :D (vaiks vaaleet kyll sopii sulle paremmin) ÄÄÄ, oot niin mielettömän nätti 8DDDD

 
25. lokakuuta 2008 klo 22.30 , Blogger Sofia Jasmiina kirjoitti...

Ihanaa, ihanaa ,ihanaa!! Tosi ihania vaatteita yms!
Myös ne muumitaulut ja vinyylilevyt!!

 
25. lokakuuta 2008 klo 22.31 , Blogger Sofia Jasmiina kirjoitti...

Muuten tuo punainen väri sopii sulle!

 
25. lokakuuta 2008 klo 23.16 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

AIVAN YLIMAHTAVAN IHANA TUKKA! TÄÄ TYTTÖ RAKASTU. <3 Saat pitää sen jatkossakin noin punaisena. WAU!!

 
25. lokakuuta 2008 klo 23.16 , Blogger Hannaliina kirjoitti...

Ootko asetellut nuo levyt seinälle asuvalinnan jälkeen? Niissä on ihan samat värit kun sun vaatteissa:D

Tosi kivan näköinen tukka. punainen haalistuu aina niin nopeasti, että sehän saa olla alussa niin kirkas kuin värikartasta löytyy!

 
25. lokakuuta 2008 klo 23.44 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

JÄRKYTTÄVÄT hiukset. eivät vaan pue sua ollenkaan...

 
25. lokakuuta 2008 klo 23.54 , Blogger Nilkki kirjoitti...

söpö tukka!

 
26. lokakuuta 2008 klo 1.21 , Blogger dee kirjoitti...

Punatukkaset rock! Täältäkin löytyy yksi kappale niitä. :)

 
26. lokakuuta 2008 klo 1.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tukassa ei ole mitään vikaa, mukavan pirtsakka! :) Ja asukokonaisuus oli oikein näpsäkkä, varsinkin vyo oli hiano. Ihana muutenkin tämä sun blogi, tulee seurattua joka päivä!

 
26. lokakuuta 2008 klo 8.42 , Blogger C kirjoitti...

Wau! Mikon sanoin, ne on joo räikeät, mutta sopii sulle !

 
26. lokakuuta 2008 klo 8.43 , Blogger Kaisa kirjoitti...

Oi, tosi ihanat hiukset! :) Itsekin värjäsin kerran ihan kirkkaan punaisiksi ja ihastuin palavasti :) Sitten aina välillä kokeilen jotain muuta mutta palaan kuitenkin siihen punaiseen. :) Ehkä sinullekin käy vielä niin..

 
26. lokakuuta 2008 klo 10.11 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tukka! :) Ja asusi on tosi kiva :)

 
26. lokakuuta 2008 klo 10.23 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Uus tukka on kiva :D se on ainakin... rohkee!

 
26. lokakuuta 2008 klo 10.37 , Blogger Leena Hämäläinen kirjoitti...

Aivan uskomattoman ihana tukka! Mielestäni ei ole ollenkaan liian kirkas :).

Arvaa vain, houkutteleeko punainen väripurkki nyt taas täälläkin ;). Vielä vappunahan olin yhtä kirkas punapää, mutta kyllästyin värin nopeaan haalistumiseen... Mielestäni punaisen kun pitää olla kunnolla punainen, ei mikään haalea oranssi ;). Kesällä kun nähtiin kierrätyskeskuksessa, taisinkin olla jo vaalea. Nyt kyllä värinvaihdos houkuttaa taas enemmän kuin kovasti!

 
26. lokakuuta 2008 klo 11.02 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

RAKASTUIN SUN HIUKSIIN ♥_____________♥ NAM NAM NAM.
IHANIA KUVIA KAIKKI JA IHANA MERKINTÄ, TÄLLAISTA LISÄÄ !

 
26. lokakuuta 2008 klo 11.28 , Blogger Tuulia kirjoitti...

Tosi hauskan näköinen tuo tukka :)
Ja aivan ihanat korkkarit olet löytänyt, tuollaisia peruskorkoja tarvitsee aina :)

 
26. lokakuuta 2008 klo 12.05 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

punainen tukka,aivan kuin kukka

 
26. lokakuuta 2008 klo 12.08 , Blogger kullanmuru kirjoitti...

Ihanat nuo kummatkin korkkarit!!! :D

 
26. lokakuuta 2008 klo 12.08 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanan näköset noi hiukset, varsinki ekassa kuvassa! :) varmasti tulee piristään syksyä. ja ihanat noi mustat korkkarit, et oo ainut ketä on hurahtanu korkeisii korkoihi :))

 
26. lokakuuta 2008 klo 12.27 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihania nuo korkkarit :)

 
26. lokakuuta 2008 klo 12.37 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tosi hieno tukka! Sopii sulle hyvin, ihanan kirkas <3 i love it.
Voisit pitää sitä pidemmänkin aikaa. :)

 
26. lokakuuta 2008 klo 12.40 , Blogger Asta kirjoitti...

Minullakin on joskus ollut noin punaiset hiukset :) Olivat aika hauskat, mutta valitettavasti väri säilyi kirkkaana tosi vähän aikaa.

Arvaas kuka ryntää heti huomenna Seppälään!! <3

 
26. lokakuuta 2008 klo 12.55 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tuollaiset "päähänpistot" on aina tervetulleita pimenevässä syksyssä. Sie oot kyllä aikamoinen väriläiskä :)

Siulla on kuvassa tosi lennokas hame, mutta aika lyhyt. Olenkin aina miettinyt, miten niin lyhyitä hameita tai mekkoja voi pitää arkikäytössä. Miulla on aina sellainen olo, että kun kumarrun, perse näkyy... Tai jos kävelen portaita, en toivois kenenkään kävelevän miun takana. Entäpä sitten ulkona tuulisella ilmalla?? Miulla oli yks päivä melkein polveen ulottuva jäykkää kangasta oleva hame, mutta silti irstas tuuli kiskoi sitä ylös! Ia, kerro miten selviät!!

 
26. lokakuuta 2008 klo 13.20 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

mikset lähde tukholmaan!

 
26. lokakuuta 2008 klo 13.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

hihi ihana tukka ! <3

ja hhuhuu ihanat kengät ;o

 
26. lokakuuta 2008 klo 14.00 , Blogger easton kirjoitti...

ihanan väriset noi hiukset<3 :)

 
26. lokakuuta 2008 klo 15.15 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Tukka on ihana! Nuita seppälän korkkareita oon katellu iteki, oon ihan kade ku kaveri osti violetit, eikä mun kokoja oo jäljellä. :(

 
26. lokakuuta 2008 klo 16.01 , Blogger kaneli kirjoitti...

ihana tukka ! sopii sulle.
ja tuo asu. suloisuuuus !
itse aina yritän pistää värikästä ja piristävää mutta en siltikään koskaan pääse läheskään samanlaiseen värien käyttöön kuin sinä. ihanaa.

 
26. lokakuuta 2008 klo 16.18 , Blogger Anni kirjoitti...

Upeet hiukset! :)
Mul on jotain sulle mun blogissa. Joo, tiiän sanoit just täs postaukses että et haluu niitä "blogipalkintoja" enää, mut sorry täs tulee silti yks. Katsos kun...I love your blog! :)

 
26. lokakuuta 2008 klo 17.22 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Moi! Ihana tyyli mutta miten noi rusetit on siun päässä kiinni? (: Kivaa syksyä, onks enää syksy? JA onko nimesi Juulia? Mistä ia tulee? (:

 
26. lokakuuta 2008 klo 18.07 , Blogger juli. kirjoitti...

Oi, ihanat hiukset. Tuollaisista punaisista hiuksista minäkin tykkäisin. Mikä väri tuo on, otsahiukset ja juurikasvu vaativat jotain ruskeaa pirteämpää näin syksyllä. Mutta nuo korkkarit ovat ihanat, etenkin punaiset ovat pärkeleen kauniit.

 
26. lokakuuta 2008 klo 18.09 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ihanat hiukset!!!!!!

Ja OMG!!!!!!!!!!! mä en tienny et vendeta on jatkanu taas!!!! THANKS VERI PALJON KUN KERROIT!!!!!!!!!!!!!

 
26. lokakuuta 2008 klo 18.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mielettömän ihana tukka sinulla.=)

Tulen ehkä joskus Kajaanin yössä nykimään sinua hihasta notta moi! Jos vaan uskallan.

 
26. lokakuuta 2008 klo 18.34 , Blogger Peippo kirjoitti...

WAU! Tukka on ihan älyttömän makea! :D Eihän sitä voi kuin tuijottaa hypnotisoituna.

(Toisaalta se todellakin haalistuu parin viikon päästä... harmi. Miksei kirkkaanpunainen voi ikinä pysyä päässä yhtä kauan kuin vaikka musta pysyisi?!)

Asukin on vallan suloinen, vaikka vältän sininen/keltainen yhdistelmää sen ruotsalaisuuden takia. :D Ja nuo kengät on pakko saada! Taidankin marssia heti huomenissa Seppälään...

 
26. lokakuuta 2008 klo 18.41 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hei minkä merkin värillä ja millä sävyllä värjäsit?

 
26. lokakuuta 2008 klo 18.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ja niin, vielä että mistä ostat sukkahousut? Ei jaksa ettii niistä kuvista (: Ja miten saat hameet niin "kuohkeiksi"

 
26. lokakuuta 2008 klo 19.42 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Vautsi, voin kuvitella kuinka hyvin nuihin hiuksiisi sopisi valkoinen mekko, jossa on jotain punaista! :) Tuli vaan ensimmäisenä mieleen semmoinen nuista hiuksista.

 
26. lokakuuta 2008 klo 20.41 , Blogger S kirjoitti...

Voi herran jestas, oon käyny nyt tasasin väliajoin kuolaamassa tota sun tukkaa ja nyt on kyllä pakko kommentoida. :D Toi on oikeasti IHANAN värinen, nyt munkin tekee mieli värjätä oma kuontalo hieman kirkkaammaksi. ;)

Muutenkin sulla on ihana tyyli, niin värikäs ja suloinen. ♥

 
26. lokakuuta 2008 klo 20.59 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

ehkä kolmas kerta toden sanoo: miten oot kiinnittäny noi levyt seinään? :)

 
26. lokakuuta 2008 klo 21.24 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oi että! Tuo punainen väri on ihana! Oon käyttänyt jo aika pitkään punaista hiusväriä, mutta viimeksi kun värjäilin, paketissa olikin väärä tuubi ja nyt tuli sit vähän ruskeempi väri. Kyllähän sen olis voinut palauttaa kauppaan, mut en malttanut kun oli pakko päästä värjäämään :D

Onpa muuten upea tuo kuva joksa susta on tehty! Vau :)

 
26. lokakuuta 2008 klo 21.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Hih, hyvä ilme tuossa "Hups"-kuvassa ;D Väriä syksyyn teemalla onnistuit tosi hyvin!
v

 
26. lokakuuta 2008 klo 21.48 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

sun hiukset on ihan tosi kivat muute mutta ku käytät nii värikkäitä vaatteita nii menee ehkä vähän yli.mutta rakastan noita molempia kenkiä,mite saatto olla niin halvat!:o

 
27. lokakuuta 2008 klo 0.09 , Blogger Milja kirjoitti...

Hei jee, kiitos (: Mulla on kanssa noi punaiset, tosin joskus kauan kauan sitten ostettuina. Love them, vaikka ovatkin iiiihan liian isot. Mutta noi uudet tuntuivat olevan vähän pienempiä, joten mustat harkinnassa :D (vaikka ihan hullut jalantappokengät, vissiin sili huononmalliset, kun ei askel ole noilla se kevyin...)

 
27. lokakuuta 2008 klo 0.16 , Blogger ia kirjoitti...

Hoo, paria kommenttia vaille positiivinen tukkavastaanotto! Kiiiitos kaikille! :) Ja kaikki epäröijät värjäämään, että saadaan harmaa syksy kirkkaammaksi!

Korkkarit maksoivat 19,90e per pari.

Ceci: Mullakin on yleensä korkkareiden kohdalla koko-ongelma, mutta nuo sattuivat istumaan!

Nanna-: En osaa tarkkaan sanoa että milloin, mutta kyllä ne tuolla muistiinkirjoitettuna on, joten kyllä ne vielä tehtyä tulee! :D

Beatlettes: Ei se kauhian pitkä ole, oisko jotain päälle 170cm. Mutta ei se haittaa, kun oon ite kuitenkin pätkä siihen verrattuna! :D

anonyymit: En lähde Tukholmaan, koska en ole yksi kutsutuista!

Ssu-: Siis mähän olen pahin punastelija, eikä se tukan punaisuutta estä! Rohkeasti vain :)

Heroine: Eikun ota kunnon värjäysloma koulusta ja värjää kirkkaanpunainen pehko! Joooo :D Tosiaan jotain hyötyä hailakasta pohjaväristä, kun tarttuu kivasti lähes sävy kuin sävy :)

Majayna: Niillä on yllättävän hyvä kävellä, kannattaa käydä sovittamassa! Toivottavasti ruoka ei palanut :D

(: : Rusettivideo tulossa!

Pnkd: Hehe kiitos, sitä mietin itsekin :D Tosiaan korkojen jälkeen ei tekisi mieli käyttää enää mitään muita kenkiä, kun korot tekee jalat niin maagisesti ainakin viittä kiloa hoikemmannäköisiksi!

Iina: Ostin vyön perjantaina, -70% alessa oli ja aitoa nahkaa!

anonyymi: Niinkö! En kyllä toisaalta ihmettele, on niin Meduzzin näköiset :)

Sofia: Thanks! I'll try to translate more for now on :)

EE: Käytän photobuckettia äärimmäisen harvoin etten oo perehtynyt :D

Hannaliinan ihmemaa: Hohoo, enpä tajunnutkaan! Ovat olleet tuossa järjestyksessä jo kauan, että ihan puhdas sattuma :)

KK: On tainnut jo käydä! Ruskeiden jälkeen palaan aina punertavaan :)

Lumianna: Kyllä sä blondi olit kun törmättiin, enkä kyllä osaa kuvitella sua mitenkään punapäänä! :D

anonyymi: Voisin kyllä, jos se ei vaan haalistuisi niin pirun nopeeta!

Sassi: Tuo kyseinen hame on kyllä aika harvoin ihan arkikäytössä, sen verran lyhyt se varsinkin alushameboostin jälkeen on! Mä oon kyllä jo aika tottunut noin lyhyisiin helmoihin, etten edes muista nolostella lyhyyttä :D Olen kuitenkin oppinut olemaan kumartumatta jalat suorina (siis kyykistyn ettei takamus paljastu helman alta) enkä kyllä tuuliseen säähän ja pitkään päivään valitse minimittaista hametta. Ulkona pitempi takki estää hameen viuhumisen korviin! :)

Mariaa: Oisko noita ollut violetteinakin!

Anni: hee, kiitos palkinnosta :)

Anetta: Rusetit pysyy pinneillä, nimeni on Juulia ja ia tulee etunimeni kahdesta viimeisestä kirjaimesta. Sukkahousut on H&Mltä, Lindexiltä, GT:ltä, ja hameen alla on alushame.

Niina: No tule todellakin!

Peippo: No mäkin olen katkera, miks just se punainen on ainoa väri joka haalistuu niin törkeän nopeasti! Ihan epäreilua.

Terroristi: Lorear Feria Color Booster, ja sävy taisi olla Pure Spice Power!

anonyymi: Olen vastannut tähän jo useampaan kertaan, mutta kaksipuoleisella teipillä!

Mimosa: Oisit vaan mennyt valittamaan, tuostahan olis pitänyt saada ihan kunnon korvaukset! Mieti jos olis ollut joku musta värituubi siellä :D

 
27. lokakuuta 2008 klo 3.35 , Blogger Anetta kirjoitti...

Millanen se alushame on? :D Tai siis ko, siis ei järki riitä käsittään, miten saat niin kuohkeeks hameet.

 
27. lokakuuta 2008 klo 8.10 , Blogger Johanna kirjoitti...

Suloinen tukka, sopii sulle! Ja iiiihanat nuo korkkarit. Ah.

 
27. lokakuuta 2008 klo 12.43 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Mitä väriä muuten käytit tuohon vanhaan tukkaasi?

 
27. lokakuuta 2008 klo 14.57 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oiiij, tukka on ainakin syksyisen värinen - ja tuo pirteyttä, tykkään!

Kuten moni muukin, olen myös kokeillut noita lutusia Seppälän korkkareita - värinä kyllä valkoinen, joka on tietty vähän tylsä..Hintaa oli kyllä silloin vielä vähän päälle 30 euroa, jäi kyllä mietityttämään : )

 
27. lokakuuta 2008 klo 15.37 , Blogger eerika kirjoitti...

jos photobuckettia käyttelet tulveisuudes niin suosittelen tätä tapaa ! :)

 
27. lokakuuta 2008 klo 15.45 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihanat hiukset!!!! Toi väri sopii sull vaiks kui hyvin... Oot muuten tosi kaunis :)

 
27. lokakuuta 2008 klo 17.41 , Blogger ritu kirjoitti...

ihanat hiukset, mulle kanssa tuollaiset! :D

 
27. lokakuuta 2008 klo 18.21 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Ihana tulla oikee häiritsemää ku just sait kommentit vastattua, lisää tursuaa :D

Piti vaan siitä sun punasesta himomukista kysellä, löysin meidän kaapista sen sukulaisen!! Olin ihan whoot kun näin sen (hain special-kaakolleni arvoistaan kulhoa), samanlainen punainen ja iso koko, pohjassa luki muistaakseni italy. Lukeekohan sun kupposessa yhtikäs mitään vai onko ne kaukaisempaa sukua ? se on kyllä ihana <3

 
27. lokakuuta 2008 klo 21.04 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Syksyn synkkyydessä saakin olla vähän värikkyyttä, vaikkapa hiuksissa. Itsekkin värjäsin viikko sitten mutta puna-violetiksi. Mutta siis minusta tuo väri on siis ihana!

 
27. lokakuuta 2008 klo 21.13 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Kiva punatukka :) Baareihin menosta kivan tekee kyllä just se laittautuminen, mikä on kyl iha viisasta alottaa suht aikaisessa vaiheessa :D

 
27. lokakuuta 2008 klo 22.27 , Blogger Krista kirjoitti...

Awws, rakastan noita hiuksia!
Ite oon miettiny, että minkä väriset hiukset ite värjäisin.. Nyt himottas taas värjätä itekki kirkkaanpunaseks. Grau! :D

 
27. lokakuuta 2008 klo 23.47 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Pian uutta postausta? Pliis (: olen niin koukussa tähän. Mutta en halua painostaa sua jatkamaan. Ja hiukset oli ihanat, lähellä mun omaa väriä, tosin noi sun on ehkä paria astetta räikeämmät (:

 
29. lokakuuta 2008 klo 23.09 , Blogger ia kirjoitti...

Anetta: Tyllialushame!

Adriana: Kiitos!

anonyymi: Ennen tätä punaista päässä oli muistaakseni Garnier Nutrissen sävy punakupari, oisko 7,64?

Cherryfuit: Oi vitsi, miks meillä ei ollu muita värivaihtoehtoja! Valkoiset ois nimittäin ollu aika jännät :)

EE: Oukei, koitan pitää mielessä! :)

Anonyymi, Ritu: Kiitti hirmusti :)

Maija: Hehe, ei se mitään :D Kommentit on aina kivoja! Mun mukin pohjassa lukee Western Germany, ettei ihan sisaruksia taida olla, mutta vähintäänkin pikkuserkkuja voisivat olla!

Vishpri: Hui, punavioletti kuulostaa jännältä!

Taru: Kiitti :) Hehe niinpä! Mä voisin laittautua varmaan kolme tuntia jos vaan jaksais koskaan alottaa ennenkuin on jotain 45min lähtöön :D

Krista: Kiitti :) Täräytäs kirkkaanpunaseks, vähän vaihtelua!

anonyymi: Postauksia kyllä tippuu vaikkei säännöllisin väliajoin tulisikaan, ei huolta :) Kiitti!

 
1. marraskuuta 2008 klo 17.46 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Oletkos onnistunut pitämään nuita punaisia/mustia korkkareita siisteinä? Itse ostin punaiset - ensimmäisen parin tunnin käytln jälkeen toisesta korosta "nahka" rullautunut ylös, monia harmaita ja musti naarmuja ilmaantunut ynnä muuta mukavaa :(
Kauniit kun ovat, niin hetihän ne piloille männöö.
- Laura

 
9. marraskuuta 2008 klo 23.37 , Blogger ia kirjoitti...

Laura: Ou, nyt alkoi pelottaa! Itse olen käyttänyt vasta vain mustia, jotka ovat kyllä säilyneet hyvinä. Toivottavasti omien punaisteni kohdalla ei käy samoin :o Aion kuitenkin säästää kenkiä ja jättää ne pelkkään sisäkäyttöön.

 
16. syyskuuta 2009 klo 8.31 , Anonymous Anonyymi kirjoitti...

Olet todella taitava yhdistelemään värejä! Ei voi kuin ihailla.
Itse sorrun helposti liikaan siihen että värejä on asussa vain kaksi korkeintaan kolme. Olisi hienoa saada sulta jotain vinkkejä värejen käyttöön!

 

Lähetä kommentti

Tilaa Lähetä kommentteja [Atom]

<< Etusivu