Sivu on muuttanut uuteen osoitteeseen

Colour me !

Colour me !

tiistai 29. huhtikuuta 2008

palkintoja


Olenpa hurjan ylpeä itsestäni! Heräsin inhimilliseen aikaan jo ENNEN kymmentä ja paukutin puolitoista tuntia pääsykoekirjaa. Minä! Tietenkin hyvästä suorituksesta pitää aina saada palkinto, ja palkitsin itseni lämpimällä suihkulla, laittautumisella ja pyöräretkellä kierrätyskeskukseen. (Okei, tuliko tämä kenellekään yllätyksenä..)

Tänään koeajoin persikkahameen (punaisesta tukasta ja riitasointuisuudesta huolimatta)!


Image Hosted by ImageShack.us

Päällä:
  • hame #second hand
  • nahkatakki #Lindex
  • kengät #second hand
  • rusetti #itte tein
  • (laukku #H&M)


Ja ihan vähän sieltä löytyikin:

Image Hosted by ImageShack.us

Mukaan selvisi todella hyvin istuva harmaa hame, joka on täydellinen lukuunottamatta pohjepituista helmaa, jonka taitoin piiloon. No äkkiäkös tuon surrauttaa kuvanmukaiseksi! Hintaa oli puoli euroa.


Ilmeisesti liikuin harmaatutka päällä, sillä toistakin tekstiiliostosta hallitsi samainen sävy. Keväiset lilat pikkukukat kuitenkin piristävät! Hintaa söpöllä neliöhuivilla oli 50snt.



Nämä nähdessäni taisin päästää jonkin eläimellisen äänen suustani, nimittäin pienen purnukkafetissin omaavana nämä purnukat sulattivat minut täysin! Sain raitapurnukkakokoelmaani punaisen yksilön lisää hintaan naurettavat 1,5e, ja pienemmän, samanhintaisen, purnukan ylälaidassa kannen alla lukee Made in USSR.


Olen muuten huomannut, etten enää raahaa päättömänä tavaraa kirpparilta ja kierrätyskeskuksesta kotiin. Kun muutaman kerran sai viedä takaisin kiertoon kierrätyksestä ostetun läjän, niin aloin pikkuhiljaa rajoittaa ja muunnuin edes vähän paremmaksi toisen käden tavaran hamstraajaksi. Nykyään jokainen kierrariostokseni päätyy käyttöön, ja se on minun kohdallani jo aika helkkarin hyvin!

Ajattelin jakaa teille muutamia hyväksi havaittuja vinkkejä, mitä tulee kirppari- ja kierrätyskeskusshoppailuun. Oikeastaan vain jälkimmäisestä mulla on merkittävämmin kokemusta, mutta eiköhän näitä ole sovellettavissa kumpaankin. En minä noviisia kummempi kierrarikyttääjä ole, mutta jos näistä jotain apua olisi!

  • Osta ensisijaisesti vain oikeankokoisia vaatteita. Luota minuun: Jos et elä rakastavassa symbioosissa ompelukoneen kanssa, niin ne "tästä tulee aivan mahtava kavennettuna, kursittuna ja lyhennettynä" -kuteet kannattaa jättää ihan suosiolla ostamatta, sillä ne jää huutavalla todennäköisyydellä kaventamatta, kursimatta ja lyhentämättä, tai vaihtoehtoisesti projekti menee kammottavalla tavalla pieleen. Hameiden kohdalla ehdottomasti tärkein on oikeankokoinen vyötärö (suuren massan vyöllä kurtistaminen ei näytä hyvältä): kun vyötärö on napakka, niin pelkän helman lyhennys on helppoa. Pienellä avustuksella jopa minäkin siihen kykenen!
  • Ole kenkien kanssa kriittinen. Et tule pitämään vähän liian isojen avokkaiden kanssa villasukkia, eikä se supersöpö kolmekutosavokas suurene kahta kokoa. Huom! Oi Ihana Turhamaisuus -blogissa kerrottu kengänvenytysvinkki saattaa kuitenkin tepsiä aavistuksen verran liian pieniin (nahkaisiin) kenkiin: vedä märät villasukat jalkaan ja imuroi vaikka huusholli puristavissa kengissä (siis ne villasukat siellä jalassa). Kengät saattavat hyvinkin venähtää juuri sen pienen kiristyksen pois. Pienen väljyyden taas saattaa saada helpottumaan pohjallisella, mutta ihmeisiin ei mikään kikka pysty.
  • Tarkista aina myös kengän pohja ja korko: kuolemaa tekevien korkolappujen vaihtaminen tuo euron kengille hyvinkin kympin lisää hintaa.
  • Älä osta vain siksi, koska saat halvalla. Olen monet kerrat kantanut kotiini vuoren no-okei-ihan-jees -vaatteita, ja lähes yhtä monta kertaa olen koko satsin vienyt takaisin kierrätykseen muutaman kuukauden kaapissa muhimisen jälkeen. Jos et keksi ostoksellesi kunnollista käyttötarkoitusta, niin jätä ostamatta.
  • Saavu paikalle epäinhimilliseen aikaan. Eli toisinsanoen, pyri paikalle aamupäivällä/keskipäivällä, jos vain mitenkään mahdollista. Kahden jälkeen porukkaa alkaa tunkeilla mukaan siinä määrin, että kapeilla käytävillä ahdistuu ja haluaa vain mahdollisimman pian hengittämään jotain muuta, kuin vanhojen rouvien pistävää parfyyminkatkua. Aamupäivisin on yleensä hiljaisinta, ja hyllyt saa kierrettyä kaikessa rauhassa kenenkään tönimättä useampaan kertaan.
Ja sitten tärkein:
  • Käy paikalla mahdollisimman usein! Ne parhaat viedään ihan oikeasti päältä, poikkeuksetta. Kierrätyskeskuksessa kannattaa kokeilla kysyä henkilökunnalta, mihin aikaan he yleensä täydentävät hyllyjään, ja koittaa sitten itse hengata hyllyjen välissä juuri täydennysaikaan. Näin saat riivittyä mahdolliset herkut talteen.

Että semmosta tännään!
Nyt koruja väsäämään uuden Gossip Girlin tahtiin->

Ja ainiin, sain Bemaryltä sekä Iinalta Blogging with Purpose -merkin, isokiitos! Olen maailman tylsin enkä laita jo paljon kiertänyttä nappulaa nyt eteenpäin, mutta kyllähän tämän voisi kaikille antaa: jos bloggailla tykkää, niin onhan sillä sitten tarkoituskin :)

Tunnisteet: , ,

maanantai 28. huhtikuuta 2008

! HAMA+KUKKAKAUPPA kiinni !


KAUPPA ON KIINNI!
TILAUKSIA EI OTETA ENÄÄ VASTAAN!


Okei. Koska niin mielettömän moni on lähtenyt ratsaamaan Tiimarin tyhjäksi hamahelmistä vain parin rintakorun tähden, niin tarjoan nyt helpomman keinon tyydyttää tämän hetkellisen hamahelmikoruhimon.


Teen puolestasi kaiken työn: Kokoan kolmatta kertaa lattialle kumoutuneen viritelmän, metsästän kaupungista pitävät kiinnikkeet, sotken näppini liimaan ja näperrän sormet verillä korviskoukkuja... hehe. Mutta siis sinun ei tarvitse nakata kuin muutama euro tukemaan opiskelijabudjettiani, ja saat korun kotiisi (tietenkin kiinnitysmekanismi koruun kiinnitettynä).

rintakoru 3e plus postikulut 70snt



yksi korvis 2,5e (jos rintakorun kokoinen, niin 3e), korvispari 5e plus postikulut 70snt


Tässä vain suuntaa, minkämoisia on mahdollista tilata. Jokaista mallia on saatavina väreissä pinkki, keltainen, lila, oranssi, sininen, vihreä sekä punainen (ja tietenkin perusvärit musta, valkea ja ruskea löytyy.)

Sinä ideoit, minä toteutan!
Joten mielikuvitusta peliin, mahdollista on saada vaikka pinkki pacmanmonsterikorvis, ultramonivärinen rintaneulatähti, yksi- tai moniväriset tähtikorvikset, vihreät kasariaurinkolasit rintakoruksi, pikkusydämet korviin, silmällinen jättisydän rintapieleen, mehujäätelö tai tötterö korvikseksi... Jos sinulla on mielessäsi jotain hieman erilaista tai aivan jotain muuta, niin hit me, eli kerro ideasi mulle, niin katson, saanko sen toteutettua. (Todennäköisesti saan.. :D )


Lähetä tilauksesi, toiveesi maksutavasta (tilisiirto/postitse omalla vastuulla) sekä osoitteesi postiluukkuuni colourme_ia@hotmail.com


KAUPPA ON AUKI (TILAUKSISTA RIIPPUEN) TODENNÄKÖISESTI VAIN TÄMÄN PÄIVÄN ETTEN HUKU TYÖHÖN, JOTEN TEE TILAUS NOPEASTI JOTTA EHDIT SAADA OMASI!


Ja hei, MYÖS KUKKAKAUPPA ON HETKEN TAAS AVOINNA!

Kukkien vanhoja sävyjä on vielä kaikkia jäljellä, ja lisäksi sain tätini lankakaapin tyhjennyksen yhteydessä satsin uutuussävyjä. Kukan hinta on 2,5e
plus postikulut 70snt (pakko korottaa vähän, työtä on yllättävän paljon!)

1. sähkönsininen, 2. puhtaanvalkoinen, 3. musta, 4. auringonkeltainen, 5. pörrövaaleanpunainen,
6. vaalea lila, 7. terracotta, 8. vadelmapinkki, 9. turkoosi, 10. luonnonvalkoinen,
11. marjapuuro, 12. kirpeä minttu, 13. porkkana, 14. luumu, 15. metsänvihreä


klikkaa isoksi!

16. vaalea harmaa, 17. vaniljakastike, 18. vaalea persikka, 19. graniitinharmaa, 20. lämmin minttu (luonnossa vihreämpi!) 21. myrkynvihreä, 22. merenturkoosi, 23. suklaanruskea, 24. pörröroosa, 25. kypsä luumu (lämpimämpi sävy mitä 14), 26. vadelmasorbetti (tummempi sävy mitä 8) 27. vauvanlila


(arvatkaa vaan, oliko hauskaa keksiessä sävyjen nimiä!)



Lähetä toivomasi kukan sävy sekä numero (esim. tilaisin kukan värillä 13 eli porkkana), toiveesi maksutavasta (tilisiirto/postitse omalla vastuulla) sekä osoitteesi postiluukkuuni colourme_ia@hotmail.com


KAUPPA ON KIINNI!
TILAUKSIA EI OTETA ENÄÄ VASTAAN!


Tunnisteet:

sunnuntai 27. huhtikuuta 2008

pacwoman


Eilen kävin vielä paikallisessa baarissa kuuntelemassa paria vierailevaa djtä ja päädyin mättämään pitsaa läheiseen lättylään aamukahdelta tahdilla, jolle poikaystäväkin jäi kakkoseksi. Ja se on muuten jo hälyyttävän nopeaa..


Image Hosted by ImageShack.us
Whoa tuo varjokuvan reisi!
Päällä:
  • paita #New Yorker (ekaa kertaa asussa, jej!)
  • hame #second hand
  • vyö #Seppälä
  • kengät #Anttila
  • korvis #itse tehty
Istutin jalkaani ensimmäistä kertaa tälle vuotta nuo syksyllä blogissakin paljon näkyneet Anttilan kengät, ja tuntui kyllä vähän epävarmalta astella korkeimmilla omistamillani kengillä ensimmäistä kertaa puoleen vuoteen. Korkoahan on siis muuten pahat 7cm.. Enpä kuitenkaan tössähtänyt nokalleni kertaakaan!


Nyt olen puolipakotettuna katsomassa poigggiksen mummolassa formuloita. Mikähän siinä on, kun en osaa lämmetä ympyrää ajaville autoille? Taidan suunnata tarkkaavaisuuteni pääsykoekirjaan noiden kaarojen sijaan. (Eikä ole muuten olemassa kovin montaa pänttäämistä tylsempää asiaa!) ->

Tunnisteet:

lauantai 26. huhtikuuta 2008

pianistin sivunkääntäjä

Tänään olin ihan oikeasti pianistin sivunkääntäjänä! (Pitäisi muuten se leffakin katsoa.) Eräs tuttu soittaa jousikvartetissa, joka esitti konsertissaan tänään erään pianokvinteton, jossa pääsin sitten kääntämään sivuja Fauren tahtiin. Sydämeni hakkasi nopeampaa mitä varmaan yhdenkään itse esiintyjän, mutta selvisin kunnialla viimeisen osan viimeiselle sivulle asti. Asuna toimi punainen ruutuhame yhdistettynä mustaan, ei mitään sen huomiotaherättävämpää. Mutta vaivanpalkaksi sain suloisen gerberan!



Gerberan persikkaiset (okei, vaaleanpunaiset) lehdet palauttivat mieleeni sen taannoisen persikkalöytöni, ja kun äiti oli kotiutuessani ompelukoneen ääressä yo-mekkoni helmaa viimeistelemässä, niin minähän kouhotin viereen ja aloin saksimaan hurjan pitkän hameen helmaosaa. Mama surautti hameeseen kuminauhakujan, jolla välin väsäsin ylijäämistä rusetin. Voi hyvänen aika, kun minä ihastuin tuohon hameeseen!


Image Hosted by ImageShack.us
Väri vähän vinksin vonksin keinovalossa, tsekkaa se aikaisempi otos jossa on oikeampi sävy


Kun nyt kerran ompelukone oli esillä, niin läjäytin pöytään myös toisen projektin. Muistatte niiden herrainkenkien alla olleen kierrätyskeskuksesta haalitun kukka-asian?


Image Hosted by ImageShack.us

Saksin tanttapituisen hameen käyttökelposemmaksi, ja juuri kun äiti pääsi sanomasta "varo ettet leikkaa sitä alakangasta", niin näppäränä tyttönä rusautin kylkeen mojovan loven. Hameesta piti tehdä sitten tarkoitettua hieman lyhyempi, mutta jospa tätä piirun verran roiskeläppänäkin kehtaisi käyttää? Tosin vielä vähän epäilyttää tuo kukkaverhokuosi..

Nyt koitan kiskoa kaapistani jotain päällepantavaa ja menen tsekkaamaan vähän levyjenpyöritystä. Rentoa lauantai-iltaa!

Tunnisteet:

perjantai 25. huhtikuuta 2008

ei heikkohermoisille!


SINUA ON VAROITETTU!
Älä katso allaolevaa kuvamateriaalia, jos haluat säilyttää illuusion suhteellisen normaalista iasta.



Nyt on minimerkintä turhaa täynnä, mutta vedin juuri puoli litraa suklaa-nougat -jäätelöä, joka ilmeisesti aiheutti jonkinasteisen hypertilan aivoihini. Toivottavasti tämä on ohimenevää.


Tiedättehän nämä "katso kuvaa OIKEIN TARKASTI ja etsi viisi virhettä, LAITA ÄÄNET PÄÄLLE NIIN TULEE VIHJEITÄ" ja sitten kun sitä pienenä ja viattomana on nassu kiinni näytössä ja volyymit kaakossa, niin ruutuun läjähtää joku matoinen superhirviömonsteri kaunaäänillä, ja ainakin allekirjoittanut kaatuu tuolilta, iskee kädet silmille, tukkii hartioilla korvat ja vetää johdot hampailla irti seinästä? Tsekkaa
tästä vahingoniloinen video, jossa juniori vähän hätkähtää, jotta varmistutte mistä puhun (mutta laita äänet kuitenkin pienelle).

Johdatuksesta päästäänkin sitten itse asiaan. Ehdottaisin, että jokaisen tuollaisen säikäytysvideon megapelottava loppukuva vaihdettaisiin virallisesti allaolevaan otokseen omasta lärvistäni, jonka ihana pikkuveljeni onnistui taltioimaan saippuakuplasession yhteydessä rappukäytävässä. Tällä pääsisin jo johonkin groteskin taiteen museoon.


Että terve vaan, on se ia niin söpö!


Arvatkaa hätkähdinkö, kun tuo kuva läjähti verkkokalvoille kesken niiden lällyilysaippuakuplaotosten.



Lämäsen tähän loppuun vielä kuvan, jossa ripustin sen eilisen pöytäliinankokoisen löytöhuivin kaulaani. Hullua, miten se jättimäisyys osaakin muuntautua ihan inhimilliseksi in action.


Nyt on sitten PÄÄSYKOEKIRJAPERJANTAI! Kun sen sanoo ääneen, niin siitä ei voi lipsua. Eihän?

Tunnisteet:

torstai 24. huhtikuuta 2008

perhostorstai

Päivät menee aivan törkeää vauhtia, alkaa pikkuhiljaa olla oikeasti paniikki noiden pääsykokeiden kanssa! Mutta mitä tekee ia? No käy kierrätyskeskuksessa ja tapittaa kieli pitkällä Gossip Girlin uusinta. Ei näin, ei näin..

Okei, pitäisiköhän minun pikkuhiljaa alkaa vieroittaa itseäni tuosta keskuksesta? Hurautimme ystäväni kanssa ihan vain pienelle visiitille, enkä tälläkään kertaa osannut kotiutua tyhjin käsin.

Näissä kihistelin mm. lastenhenkseleitä ja Mikko Alatalo -laseja:

Image Hosted by ImageShack.us
!!!! Tukka kiinni !!!!
Päällä:
  • hame #second hand
  • paita #Zara
  • kengät #second hand
  • melonikorvis #ite tein, se edellisen postauksen

Ja näitä sitten löytyi:

Image Hosted by ImageShack.us

Löysin mukaani puolikkaalla eurolla vastineeni tämän kesän hempeilykukkaverhomekkotrendiin: Minullapa onkin nyt perhosmekko! Löytyy sieltä seasta jotain kasvillisuuttakin ja etäältä se muistuttaa hyvinkin leikkimökin auringon kulahduttamaa ikkunansomistinta, mutta hei PERHOSMEKKO!






Olkatoppaukset veke ja hihojen lyhennys (kuten jo kuvaan demonstroin), ja olen valmis romanttiseen 50-luvun B-luokan draamaan kirmailemaan jonnekin viljapelloille. (Ontuvuus mahdollista, mutta hei yritin!)

En taida lähteä väsäämään tästä kuitenkaan mitään olkaimetonta, tykkäilen hieman vanhahtavasta lookista. Edessä on myös syötävän suloinen mummonapitus!
















Lisäksi löysin aivan järjettömän ison huivin (jotain 150cm x 150cm!). Tämä on varmaan just se keuhkottu maatuskahuivi, mutta näyttipä ihan hirmu suloiselta.

Image Hosted by ImageShack.us


Jumalattoman kokonsa vuoksi hintaa oli 10e, mutta sain alennettua
sen kahdeksaan, kun oikein nätisti kassalta pyysin. (Olisi pitänyt pyytää suurempaa alennusta, haloo missä tinkauslahjat!) Arvatkaa, ketä ei palele ensi syksynä?

Jätin pitkin hampain järjettömänkokoiset kukkashortsit ostamatta. Hmm, kellään tietoa mistään kierrarivieroituskerhosta..?

Tunnisteet: ,

tiistai 22. huhtikuuta 2008

appelsiinintuoksuinen tiistai


Tänään kävin noutamassa toisen sosiaalipsykologian ja yhden englannin opuksen pääsykokeita varten, ja valmensin itseäni luku-urakkaa varten oikeastaan koko päivän. Siis itse kirjoja lukematta. Ensinnäkin söin kevään ensimmäisen ulkojäätelön (!!) poikaystäväni kanssa auringon lämmittäessä nassua (hyytävän tuulen puriessa samalla poskia), ja kotona nakitin pikkuveljeni lettupalkalla (taikina turpoamassa) napsimaan kuvia.


Koska videoa on toivottu niin hartaasti (ja tämän päivän asu on kuvamuodossa jo niiiiin nähty), niin päätimme kokeilla taltioimista tuolla Antiikin aikaisella kapistuksellamme, joka ei siis tallenna edes ääntä. Sain kuin sainkin jonkinnäköisen pätkän aikaiseksi, toivottavasti tykkäilette! Aiheena ia puhaltamassa saippuakuplia, jotka muuten tuoksuivat appelsiinille. Välinaurut on kohdistettu veljeni kuiville vitseille. On muuten tainnut niiltä osin tulla siskoonsa...



Krediitit pikkuveljelle! Musiikki-idea on suoraan Moderniteteristä, kun omia ääniä ei tosiaan tuo kamera pystynyt taltioimaan.
(Biisinä soi
Peter, Bjorn & John - Young Folks)



Lisäksi lätkäisen vielä kuvan, jos jostain syystä video ei näy (tai videon, jos jostain syystä kuva ei näy. Onko ongelma korjaantunut parin edellisen asukuvan suhteen, joko näkyvät?)

Image Hosted by ImageShack.us

Päällä:
  • mekko #H&M
  • neule #Zara
  • kengät #second hand
  • rusetti #second hand
  • kuplat #Tiimari

Psyykkasin itseäni lukukuntoon myös silittämällä muutaman hamahärdellin ja asentamalla ne korvakoruiksi. Meloni ja tähti ovat toispuoleisia, minimuffinsille/jäätelöannokselle kirsikalla on myös pari.




Olen harkinnut hamajuttujen myyntiin laittamista. Luvassa olisi siis rintakoruja ja korviksia. Olisikohan porukka kiinnostunut..?

Mutta nyt heittelemään lettuja pannulle, ja aloittamaan jopa se lukeminen!


Tunnisteet: ,

novellin verran


Varoitus: TÄMÄ ON JÄRKYTTÄVÄN PITKÄ JA KUVATON VUODATUS! Jossei inspaa, niin odottele illemmalle, jolloin tulee todennäköisesti taas perinteisempää tavaraa.



Minähän älisen siitä, mikä on päivän aikana laittanut mieleni älisemään, yleensä linjana kuitenkin vain päivän normi-häppeningit. Nyt kirjailen kuitenkin mieleni päältä pois oman napinani tämän hetkisistä fiiliksistäni koskien bloggailua ylipäätänsä, sivuten myös hieman arvaatte-varmaan-mitä. Olen pitäytynyt pitkään pois näistä pintaa syvemmistä pohdinnoista, koska en vaan ole halunnut käyttää blogin saralla energiaani pintamolotusta kummempaan, mutta koska mulla ei ole nyt parempaakaan tekemistä (pääsykoekirjaa ei lasketa), niin tässä tulee meigggän novelli! Eikä mistään todistelun/vakuuttelun halusta, vaan ihan vaan tiistain kunniaksi!


Miksi hitossa tämä bloggailu pitää ottaa välillä niin hirmu vakavasti, tosissaan ja muiden ehdoilla? Olen ollut näkevinäni pinnan alaista kilpailua lukijoista, suosiosta, päivitystiheydestä ja merkintöjen omaperäisyydestä, taistoa siitä, kuka ehtii ensiksi sanailemaan taidokkaimmin milloin mistäkin muodin ajankohtaisuudesta. Jos lähdettäisiin siitä, että bloggaajat bloggaavat, koska kokevat homman omakseen, keinoksi rentoutua kettumaisen päivän jälkeen, eikä tyypit oikeasti stressaa itseään pohtimalla kuumeisesti sen Kalifiksi Kalifin paikalle -tyypin tavoin, että miten saavuttaisi enemmän blogimaailman herruutta? Kirjoitellaan siitä, mikä mielen päällä pyörii, eikä siitä, mistä oletetaan muiden haluavan lukea. Ja kirjoitetaan ennenkaikkea siksi, että se on kivvvvaaaa! Sehän tämän homman pointti on, kukaan tätä ei vielä täällä työkseen tee.


Sitten hieman siihen lauantaihin liittyen:

Ainakin oma lässytykseni pyörii täällä aivan omilla ehdoillani ja juuri siksi, että tykkään välillä upottaa aivoni hömppämönjään arjen harmauden keskellä juuri silloin, kun haluan. J
os nyt pääsin tänään ilmaiselle skumpalle blogini kautta, niin se ei tarkoita, ettenkö huomenna poraisi taas sen pääsykoekirjan takana ja kävisi tiirailemassa kierrätyskeskuksessa. Sivubannerissani ei näy mainoksia, enkä ole julistanut ostavani autoa. Mitä tuo yksittäinen tapahtuma oikeasti muuttaa? Ei varmasti oikeastaan mitään, joten ei ole mitään syytä tehdä tällä hetkellä tuosta myrskyävästä jutusta niin suurta numeroa.

Tuosta blogien kaupallistumisesta oman osani sanoakseni: En katsoisi mitenkään vääräksi, lukijakuntani tai itseni pettämiseksi, jos saisin tuotelahjana ylisöpön mekon ja sen esittelisin asuni yhteydessä. Niin kauan, kuin toinen ei pääse sanelemaan blogin sisältöä, linjaa ja tyyliä, niin sponsoroinnin vastaanottaminen on mielestäni ok. On myös hieman hassua, miten myrskyävän negatiivisesti tuntuu ainakin osa lukijoista suhtautuvan sponsorointiin/tuotelahjoihin. Shandi kirjoitti Nelliinan postaukseen erittäin hyvän esimerkin: Ajatellaan, että bloggari osallistuu toisen blogin kilpailuun ja voittaa Essien kynsilakkoja. Hän kokeilee niitä, rakastuu niihin ja kehuu niitä blogissaan. Lukijat ajattelevat "vau! siis tota munkin on pakko saada" ja ryntäävät ostamaan lakkoja. Jos taas bloggari saa kynsilakat suoraan Essieltä lahjaksi ja rakastuu niihin ja kehuu niitä blogissaan ja kertoo saaneensa ne ilmaiseksi lahjaksi, iskee ainakin osalla lukijoista sellainen tunne, että "mä en ainakaan noita osta, tolle on maksettu, että se sanoo noin".


On muuten ihan fakta, että yllättävän monet tyypit kyselevät jonkin tietyn vaatekappaleen alkuperää ja haluavat saada kaappiinsa samanlaisen jonkin blogin innoittamana. (Kuulin jopa jostain, että ne Kent-lasit olivat loppuneet muutamasta Punanaamiosta aika yllättäen, mutten kyllä lue sitä puhtaasti taannoisesta blogimerkinnästäni alkaneeksi, mutta näin esimerkkinä.) Periaatteessa koko blogi on yksi iso mainos, eikä sille faktalle ainakaan nämä omankin blogini tyyliset blogit voi mitään. Jos jättää päivän asun yhteydessä mainitsematta vaatteiden ostopaikan, niin kuteista kiinnostunut kysyy alkuperää siitä huolimatta.

Mutta jos nyt palataan kuitenkin asiaan, niin ju
lkisuus, paremmuus, lukijamäärä... Kuka oikeasti välittää! Meikä kirjoittelen just siksi, että vältyn huoneeni imuroinnilta ja saan jakaa jo naurettavaksi menneen fiksaationi hamahelmiin ja korkeavyötäröisiin hameisiin sellaisten kanssa, jotka eivät naulitse mua suorilta käsin ristille törkeästä pinnallisuudesta (kuten irl-juttukaverini herkemmin tekisivät). Täällä on kanssani samanhenkisiä tyyppejä, joiden kanssa on mitä leppoisinta vaihtaa ajatuksia milloin mistäkin hömpästä ja saada palautetta omista vaatevalinnoista, ilman sen kummempia taka-ajatuksia. Tyypit hoi, tämä on harrastus, hauskaa jne! Miksi tätä koko konseptia pitää väkisillä penkoa syvemmin (ja lähes auttamatta negatiivisessa valossa), mitä se pohjimmiltaan oikeasti on?

Uh, odotan innolla palautetta, enpä ole pitkään aikaan vuodattanut näin pahasti :D Nyt silittämään hamakorviksia,näätte niitä illemmalla! Ja ehkä jopa muutakin kuvamateriaalia, jos saan pikkuveljen nakitettua kameran taakse. ->

Ja niistä arvonnoista puheen ollen, pakkohan se on tsäänssit tuplata Pupupaidan ja Bean arvontoihin!

Tunnisteet:

sunnuntai 20. huhtikuuta 2008

lauantai


Eilen sitten liukastelin juna-asemalle kokonaisen kolmen tunnin yöunien jälkeen (porukka oli vasta tulossa baareista, kun kipitin kaupungin läpi), ja torkuin junan hötkyttäessä aamupäivään. Lopulta seisoa mollotin Milttonin showroomissa yhdeksän muun vieraan kanssa H. Moilasena tai muuna hämmentyneenä ja kuluneena sanontana.

Oli kyllä kerrassaan outoa tavata tyyppejä, joita on stalkkaillut pelkän näytön välityksellä. Nyt ne oikeasti liikkuivat, naaman kanssa! Ujoilin minkä kerkesin, mutta onneksi ihanaisten tyttösten kanssa tuli pari hetkeä juteltuakin ruuan mättämisen ja luentojen vastaanottamisen lomassa.

Näissä aika yllätyksettömissä olin mukana:

Image Hosted by ImageShack.us

Tosijees että otin nämä kuvat nuutuneena koko reissun päätteeksi, fresh!


Päällä:
  • hame #H&M (oli sileä vielä ennen junassa nukuttua yötä)
  • sukkikset #Sokos
  • kengät #second hand (hups näitä en ole vielä esitellyt, mutta kierrätyskeskuksesta 40snt)
  • pacmanmonsterit #itse tehty
  • nahkatakki #Lindex
  • huivi #H&M

Kenkävalinta alkoi hieman epäilyttää, kun kohtasin tilaisuuden muut bloggaajaneidot söpöissä pikkukengissään ja omat maiharinnäköiset karjuivat vieressä "POHJOSEMMASSA OLI VIELÄ LUNTA, PERKELE!"


Tilaisuuden päätti putiikkikierros Nina'sin, Lumi on 14:n ja Helsinki10:n kautta. Jostain kumman syystä ei mukaan tarttunut mitään noista kolmen numeron hintalappuisista suloisuuksista..

Törppönä tajusin kaivaa kamerani vasta putiikeissa (ja kamerahan oli yhtä näppärä kuskata mukaan kuin tiiliskivi), mutta luotan vakaasti siihen, että jälkikäteen tuleva kuvamateriaali Milttonin suunnalta on hieman rikkaampaa.

Nina's

Noniin, ia pääsee luksusputiikkiin ja ottaa kuvan liikkeen lampusta..


Hui, etualan vaaleanruskeat ovat UK:n Ellessäkin näkyneet Miu Miut!




Lumi on 14



Helsinki10



Kierroksen jälkeen tarkastin Rannan kanssa vielä parit kaupat ennen sulkemisaikaa (kiitos jaksamisesta!), lopputuloksena paluumatkan eväät ja Suomen Elle. Noo, säästyipä nekin rahat! Näimme myös Pandakidiä, jonka kanssa tuli juteltua hetki.

Olihan tuo ehdottomasti menemisen arvoinen reissu, ja sainpahan viikoksi lainaan auton! (Jolla tulen ajamaan luultavasti vain aamuöisin, en tasan uskalla liikenteeseen moisella lainakapistuksella.)
Notta semmonen! Nyt karhuamaan univelkoja->

Tunnisteet: , ,

perjantai 18. huhtikuuta 2008

minimatka


Eilinen päivitys jäi välistä, kun lähdimme reissaamaan poikaystäväni kanssa yhdeksi yöksi! Tosin vain lähikylässä sijaitsevaan asuntovaunuun, mutta revin matkasta ilon irti, ja pakkasin harvat tavarani uuteen söpöläiseen: ihanan kuluneeseen, ruskeaan pikkuiseen matkalaukkuun.

Image Hosted by ImageShack.us
Poiggggis oli liian laiskalla tuulella kuvaamaan, joten matkavaatteista piti ottaa kuva tylsästi sisätiloissa ulkona määräävästä auringosta (!!!!!) huolimatta. Harakanpesätukka rokrok.


Päällä:
  • hame #second hand
  • nahkatakki #Lindex
  • huivi #H&M
  • kengät #second hand
  • laukku #second hand

Matkalaukku sekä kuvassa näkyvä korkeavyötäröinen hame ovat saalista eilisen kierrätyskeskusreissulta, joka oli onnistuneimpia aikoihin: järkyttävä 80% alennus tekstiileistä, kengistä ja laukuista mahdollisti uuden kodin matkalaukulle, hameelle, toiselle hameelle, alla näkyville kengille sekä aurinkolaseille yhteishintaan hieman reilut 2e.



Näiden kenkien osuessa silmiini minun täytyi ravistella päätäni tyhmännäköisesti aika monta pyöräytystä. Olen etsinyt näitä täydellisyyksiä ihan järjettömän kauan, ja nyt ne vihdoin killottivat edessäni, hyväkuntoisina ja oikeankokoisina. Vaikka hintaa olisi ollut 5e, niin olisin nämä kaapannut mukaani, mutta alennuksen jälkeinen n.10snt hinta sai minut liikuttumaan enemmän, mitä Titanic. Käsittämätöntäääääääääää.

En malttanut olla kurkkaamatta keskusta vielä tänäänkin (mun shoppailu on mennyt jo aivan järjettömäksi ainakin omalle mittakaavalleni), josta nappasin vielä itselleni kenkien alla näkyvän hameen. Juu, sinne meni sitten se "ei niitä järkyttäviä verhokankaalta näyttäviä kukkajuttuja mulle" -asenne... Yhdistelen tuon vielä asiallisennäköiseksi, uskokaa pois!

Tuossa mollottaa vielä nuo törkeän suuret arskat violeteilla linsseillä. Nohei, mä tykkään!


Palatakseni siihen vaunuilureissuun: Eilinen meni varsin mukavasti mm. läppärillä SuperMario3:sta, Bubble Bobblea ja Kirbyä pelaillen. Törkeän hyviä pelejä! Toki myös pakolliset Yatzyhäviöt kuuluivat iltaan.



Huomenna pitäisi sitten olla ojossa ennen aamuneljää juna-asemalla, huhu. Mitähän hittoa sitä laittaisi päälle? Aika pitkä päivä Helsingissä tulossa, juna takaisinpäin lähtee vasta puoli yhdentoista maissa (optimaalista shoppailuaikaa iltapäivä, vaikkei mulla olisi oikeasti varaa), ja seuraava yö meneekin sitten (epä)mukavasti junassa. Mokoma vie minut vielä aamulla Ouluun, jossa pitäisi tappaa kaksi tuntia odotellen jatkoyhteyttä kotiin. Kivaaaaaa. No, eiköhän pääsykoekirja piristä odottelua!

Tunnisteet: , ,

keskiviikko 16. huhtikuuta 2008

pikselifiksaatio


Tämä oli tarkoitus julkaista jo aiemmin tänään, mutta tuli äkkilähtö leffaan. (Päällä oli perus neulefarkutkombo plus alhaalta löytyvä vesimeloni.) Suosittelen muuten Junoa, oli katselukelpoisin pätkä vähään aikaan!



Tähän alkuun: Päätin muuten osallistua ensi lauantain Fashionmikäliebrunssille Helsingissä! Huuuuui, vähän jänskättää yksin matkata tuntemattomien keskelle :D Mutta kun kerran matkatkin korvataan, niin mikä ettei. (Juna lähtee aamulla klo 4, nam!) Tilaisuuteen osallistujat: saatte kyllä tulla jututtamaan tätä punastelevaa tappia!

Kävin sitten nappaamassa Lindexiltä talteen peruskesämekkoja tuplavärinä. En tiedä miksi tavallistakin tavallisemmat mekot saivat kuolausrefleksin aikaan! Osasyyllisenä saattoi olla viimeaikainen armoton asusteiden vääntö (simppelillä mekolla on mitä monipuolisimmat yhdistelymahdollisuudet) sekä reilun yhdeksän euron kappalehinta. Mutta piti se riipaista, enpä ole ostanutkaan uutena mitään vähään aikaan!

Image Hosted by ImageShack.us
  • Mekot #Lindex
  • kengät #H&M
  • rintakorut #itse tehty

Kyllä tuota valkoista varten voisi ainakin yrittää vähän ruskettua.. (Se vähän on muuten sitten tosiaankin vähän, t. nimim. kesän ensimmäinen aurinko+minä=auttamaton palaminen)

Rinnuksista näkee hieman vinkkiä siihen, mihin pari viime päivää on kulunut. Mummmms, tykkäilen väsätä näitä ihan raivona! Taitaa suurin osa päätyä rintaneuloiksi, jonkun saatan saada näyttämään kelvolliselta ketjunkin päässä.

inspiraatio oikeastaan kaikkiin Flickriä penkomalla, kiitos linkkivinkkauksesta anonyymille!




Muutamat ovat kyselleet, missä kierrätyskeskuksissa vierailen. Ensinnäkin, kysymys pitää kaventaa yksikköön, olen kaupunkimme ainoan kierrätyskeskuksen vakiovierailija (asun siis Kajaanissa). Muiden kaupunkien kierrätyskeskuksista en osaa sanoa sen kummempia. Olen todennut, että hinta on kierrätyskeskuksissa paljon paremmin kohdallaan kirppareihin verratessa, nimittäin ainakin täällä kierrätyskeskuksen myymät tuotteet ovat ilmaiseksi annettua kamaa. Myynnistä ei siis hyödy kamppeiden entinen omistaja, vaan itse keskus, jonka pääpointtina on saada tavarat uusiokäyttöön, ei kääriä mahdollisimman meheviä tuloja. Tuotteet on hinnoiteltu realistisesti niiden kunnon mukaan, ja täällä en ole vielä törmännyt suunnilleen yhteenkään yli puoltatoista euroa maksavaan perusvaatteeseen.

Muttahei, kukat alkavat näyttää valmiilta! Toisaalta, noudin juuri eilen järkälemäisen pääsykoekirjan... Eäääh mitäs pienistä, kyllä kauppa takaisin pystyyn laitetaan!

Tunnisteet: ,

maanantai 14. huhtikuuta 2008

persikkamaanantai

Herra Säällä taitaa olla todella kieroutunut huumorintaju: viattomalle aamulle huhtikuun puoleenväliin hän päätti sitten iskeä jälleen yhden lumimyräkän. Joo, ei naurata enää! Protestiksi asetin verkkokalvoni vakaaseen kesäasentoon, ja lähdin varastontyhjennyslaatikoiden viennin varjolla tsekkaamaan, mitä kierrätyskeskus tarjoaa lämpämpiä kelejä varten.

Silmiini liihotteli persikanvärinen, varsin kehityskelpoinen hame, jonka rullailin kuvaa varten esittämään sen lopullista ulkomuotoa: korkeavyötäröinen (ylläri?) tiheänappinen suloisuus, nam! Laukkuhyllyllä keikisteli myös salkkumallinen ruskea veska, jonka ostin omakseni edustamaan ensimmäistä salkkua laukkukokoelmaani.

Nämä + toinen (tylsempi) hame, vyö ja huivi yht. 70snt

Hameessa on yksi ongelma: sen suloistakin suloisempi sävy riitelee punaisen tukkani kanssa pahasti. Siis oikeasti, käsittämättömän ilkeästi! Hame jää suosiolla odottamaan ruskeampaa tukkaa hamaan tulevaisuuteen. Äääääh, pitikin värjätä!

Kesäfiiliksissä kävin myös kukanpostitusreissulla tarkkailemassa Lindexin kesätarjontaa. Sen ainoan kerran, kun päätän jättää lompakon kotiin, tarjoilee sitten rekit jotain ostokelpoista.. Jätin yhden mekon varaukseen, jonka käyn luultavimmin huomenna hamuamassa itselleni. Ja hei, onko olemassa valkoista kangasta, josta ei näy läpi? Sovittelin samaa mekkoa myös valkoisena, ja alusvaatteet hohkasivat kankaan läpi melkoisen irstaasti. Ei sitä kesällä nyt kehtaisi viritellä mitään alushamesysteemejäkään!

Kesätunnelmissa lumipyrystä virkkaa ia, joka ei ole vieläkään saanut jonoa läpi. Kukat eivät siis uskalla tulla vielä tänään myyntiin, mun varmaan pitää palkata joku mulle helmenkiinnittäjäksi!

Ps. Mun nimpparilahjasukulakupussissa oli SITRUUNAlaku! Kelle voin valittaa ja antaahan Malaco hyvät korvaukset henkisestä kärsimyksestä?


Tunnisteet:

lauantai 12. huhtikuuta 2008

I like turtles !


Otsikkohoksi täällä, vuosikymmenen paras juttu!

Eilisen hyvänä työnä sain vihdoin tilattua itselleni pääsykoekirjat! Tiedän, en ehdi lukea niitä tarpeellista kahtakymmentä kertaa, mutta jos niistä jotain irti repisi ennenkuin menen kokeilemaan jäätä piikkikoroilla pääsykokeisiin. Okei, se yritti olla ontuva vertaus siitä, että ollaan heikoilla hangilla niitä kokeita ajatellen.

Mutta palkitakseni itseni pipersin pari hamahelmikorua lisää ja satsin kukkasia samalla, kun tiirailin Gossip Girliä Youtubesta. Myönnän, OLEN KOUKKUUNTUNUT! Argh! No, myöntäminen on ensimmäinen askel jne, mutta olen hikoillut täällä jo tovin, kun en saa kahdeksatta jaksoa mistään näkyviin...

Koitan muuten olla rautainen bisnes-ia ja vääntää viikonloppuna jonon läpi, jotta saataisiin kukat takaisin markkinoille! Olisiko muuten väritoiveita edellisten rinnalle? Voisin hankkia pari sävyä lisää, jos kysyntää on. Ehdotuksia on tullut ainakin ruskeasta ja harmaasta, kukaan kiinnostunut?

Illalla suunnistin baariin näissä vetimissä.

Image Hosted by ImageShack.us
huomaa siniset kynnet!

Väri on Loreal Paris, Féria Color 3D, sävy 7.6
Päällä:
  • hame ja t-paita #H&M
  • kengät ja rusetti #second hand
  • tatti #itse tehty

Niinpä, uusi tukka! Aaaaa! Tiirailin Anttilan hyllyillä alennettuja väripurkkeja, ja seuraavan kerran havahduin saunatiloissa leijailevaan väriaineen katkuun ja hurjaan veripäiseen peilikuvaani. Piti järkytyksestä pestä pois väri kymmentä minuuttia paketin lakia aikaisemmin, mutta tarttui tuo punakkuus melko nasakasti. No, kyllähän tuo kunnon punainen on piristävää vaihtelua, ainakin niin uskottelen itselleni!

Ärsytti muuten suunnattomasti, mielestäni tuo asu olisi kaivannut vielä jotain sinistä. Saksassa törmäsin sähkönsiniseen korkkaripariin, mutten sitten raskinut ostaa niitä itselleni. New Yorkerissa killotti myös juuri oikeansävyiset hiihtarit, mutta vääränkokoisina. Olisi nyt edes sininen laukku!

Tunnisteet: ,

torstai 10. huhtikuuta 2008

lapsettaa

Eilisen kukkamaratonin jälkeen päädyin lepuuttamaan käsiäni poikaystäväni luo. Kuinkas ollakkaan, lattialla majaili hamahelmimeri. Pikkusisarukset yllyttivät minua mukaan tuskailemaan liian pienten pipanoiden asettelussa alustalle, ja hetken päästä huomasinkin pikkusten menneen nukkumaan ja itse rötköttäväni mielissäni hamahelmien kimpussa. Sain aikaiseksi muutaman rintakorun:


Idea hamahelmirintakoruun siis nyysitty muista blogeista/cakesnifferseiltä, ei suinkaan omani!

Tänään käppäilin kaupunkiin täydentämään kukkatarvikevarastoa, ja kun kotona purin laukkuni, niin hakaneulojen ja pikkuhelmien seasta putkahti esiin puolilitrainen pullo hamahelmiä ja setti alustoja. Ia täysi-ikäinen meni sitten ostamaan oman "ei alle kolmevuotiaille" -setin. Tosi hienoa! Miten tässä näin pääsi käymään..?


Huomaa örkkipaidan pacmanmonsteri! Punainen 1up ei ole myöskään alun perin oma ideani.

Pakkohan näitä on väkerrellä, oikeasti tautisen koukuttavaa hommaa! Esittelen sitten aikaansaannoksiani, jos nolotukselta tohdin.

Tällaista pientä tällä kertaa, t. ia lankasotkusta!

Tunnisteet:

keskiviikko 9. huhtikuuta 2008

flower it up !


KUKKAKAUPPA HETKEN KIINNI!

Kukkasia on tehtävänä nyt yli 50, joten pakko purkaa jonoa hieman, ja päivittää sitten sävyvalikoimaa tänne. UUSIA TILAUKSIA EI OTETA VASTAAN ennenkuin toisin ilmoitan ja saan jonoa lyhemmäksi! Koitan kukitenkin olla hurjan ahkerana.
Kukat tulevat takaisin myyntiin n. parin päivän päästä, joten kaikki halukkaat saavat varmasti omansa!

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨


Uusin kesätoppiluomus? No ehkä ei, mutta mahdollisesti hillitymmin. Nyt nimittäin olisi noita kukkasia myynnissä!

Tarjolla on siis virkkaamiani, helmi-emillisiä (oliko se nyt emi?) hakaneulakiinnitteisiä kukkia, joilla voi kätevästi piristää asua kuin asua. Kukkasen voit kiinnittää kesämekkoon, perustoppiin, laukkuun, myssyyn, hameeseen... vain mielikuvitus (ja se hakaneula) rajoittaa! Kukkanen löytyy muuten esimerkiksi Rannalta, Vendetalta sekä Sallalta.

Yhden piristäjän haluamallasi sävyllä saat omaksesi hintaan 2e. Ostaja maksaa myös postikulut, joita kukkaselle tulee 0,70e. Huom. samalla hinnalla posti kuljettaa useamman kukan!


SÄVYT

Klikkaathan suuremmaksi!

1. sähkönsininen, 2. puhtaanvalkoinen, 3. musta, 4. auringonkeltainen, 5. pörrövaaleanpunainen,
6. vaalea lila, 7. terracotta, 8. vadelmapinkki, 9. turkoosi, 10. luonnonvalkoinen,

11. marjapuuro, 12. kirpeä minttu, 13. porkkana, 14. luumu, 15. metsänvihreä



Jos haluat ostaa kukkasen tai useamman, lähetä väritoivomuksesi sekä osoitteesi postiluukkuuni colourme_ia@hotmail.com. Virkkaan ja lähetän kukat tilausjärjestyksessä. Maksu joko tilisiirrolla, tai postilla omalla vastuulla!


Huom! Lankaa ei ole rajattomasti! Jos ihastuit johonkin yksilöön, niin tee tilaus mahdollisimman nopsaan varmistaaksesi juuri haluamasi sävyn kukkasellesi.

¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨
KUKKAKAUPPA HETKEN KIINNI!
Kukkasia on tehtävänä nyt yli 50, joten pakko purkaa jonoa hieman, ja päivittää sitten sävyvalikoimaa tänne. UUSIA TILAUKSIA EI OTETA VASTAAN ennenkuin toisin ilmoitan ja saan jonoa lyhemmäksi! Koitan kukitenkin olla hurjan ahkerana.
Kukat tulevat takaisin myyntiin n. parin päivän päästä, joten kaikki halukkaat saavat varmasti omansa!

Tunnisteet: ,

tiistai 8. huhtikuuta 2008

tuliaiset

Ei-niin-suuren budjettini vuoksi en sortunut yltiöshoppailemaan, vaan napsin kotiinviemiseksi vain muutaman itemin, joille keksin eniten yhdistelymahdollisuuksia. Naksatkaa kuvat isommiksi!


pikselihirviöpaita #Newyorker, 9,90e

Tämä teeppari pisti hymyilemään niin leveästi, että se täytyi saada vaatekaappiin! Värikkäät ötökkäiset mahdollistavat kätevästi useammansävyiset asusteet ja kivan satsin erilaisia yhdistelmiä.




kauluspaita #Zara, 12,90e
palloriipus #Bijou Brigitte, 9,95e


Hankintalistallani on ollut jo pidempään vaatekappale tilanteita varten, jolloin pitää näyttää jokseenkin asialliselta ja edes vähän enemmän ikäiseltäni. Kauluspaita on muuten ensimmäinen laatuaan kaapissani!

Palloriipus.. No hei, keltainen pallo! Eihän tuota nyt voinut jättää kauppaankaan! Puhtaammankeltainen pallo sopii raikkaammin yhdisteltäväksi keltaisiin ballerinoihini, mitä sinapinkeltaisuudet.



henkselihame #H&M Divided, 19,90e
räikeänkeltainen toppi #Newyorker, 4,95e

helmet #Bijou Brigitte, 12,90e


Tarvitseeko tuota hametta nyt edes selitellä? Uah! Hieman tympeää, että reissun täydellisin ostos löytyi sitten H&M:ltä.. No hei, meillä ei ole Dividediä! Rakastan napakkaa korkeaa vyötäröä, ja nappikiinnitteiset, selästä ristiin menevät henkselit saa kätevästi irrotettua. Alle testailin myös alushametta, ja hyvin nostaa. Varokaa, tätä tulee näkymään!
Olen kiintynyt tuohon puhtaaseen keltaiseen, sille ainaiselle sinappiselle vähän raikkaampaa ja kesäisempää vaihtelua.


Lisäksi ostin Zaran luonnonvalkoisen napillisen perusneuleen (ihan ultimateperus, voitte kuvitella ilman kuvaakin), jota olen hampaat irvessä kaivanut kesämekkojen turvaksi koko viime kesän vaatekaapistani tuloksetta.





Korukokoelmaani kelpuutin myös kunnon prinsessakettingit (kuvassa pilkistävät musta ja violetti) kuuden euron yhteishintaan.




sähkönsininen kynsilakka #DM, 1,55e

Halpakaupan hyllyltä pilkisti jo parissa blogissakin nähty sähkönsininen kynsilakkapurnukka. Kun en löytänyt sinisen rusettini kaveriksi ainoataan sähköistä (asiallisen hintaista) korua, niin ajattelin kelputtaa asusteeksi samansävyiset kynnet. Väri oli kynsissä muuten onnekseni tosiaankin juuri tuo kunnon sininen, eikä haaleampi versio!




Lisäksi ostin kukkavirkkailua varten kolme kirpeää uutuussävyä vadelman, auringon ja turkoosin muodossa. Virkattuja kukkia melkoisen monessa eri sävyssä tulee myyntiin tällä viikolla, pysykäähän kuulolla!


Tässäpä nämä! Karkkejahan ei sitten lasketa..?

Tunnisteet: